Szkoda, że tak musiało się stać. Naprawdę. Nie rozumiem tej decyzji
Jak nie rozumiesz, przeciez sasiadnim temacie dawales mi rady, ze moge jeszcze sprobowac przejac to forum, moze tamte... Sugerujac w ten sposob, ze zaistniala sytuacja miala miejsce na skutek proby zamachu stanu na boxingforum...
Tymczasem nam chodzilo tylko to, aby nas zlosliwie nie deptal administrator nienawidzacy naszego redaktora naczelnego...
Naczelny zasugerowal moderatorom w ich zamknietym dziale aby z posrod siebie wybrali sobie nowego administratora na miejsce Stabio. Tyle jesli chodzi o zamach stanu. Razem z GRB wysmiewaliscie sie tez z braku odwagi redakcji boxing.pl wowczas gdy rozmowy w sprawie odsuniecia Stabio JESZCZE TRWAŁY. Kazdy z nas na tym stracil pieniadze za nieoplacone przez boxing.pl artykuly i felietony. Redaktor Naczelny z wlasnych pieniedzy wydal okolo 1000 zl (bodajze 1150) na kupno nowej kamery tylko po to aby moc nia robic wywiady dla boxing.pl. Godność jest jednak bezcenna.
Ale zaraz, czytam, że sami odeszliście, a ty pokazujesz bany. No tak jak to jest?
A od kiedy to jedno wyklucza drugie Dies, az takim idealista jesteś?:) Dostałem pierwszego bana w życiu za to, ze uprzejmie zrezygnowałem z bycia redaktorem witryny boxing.pl. Naprawdę myślałeś, ze NA BOXINGFORUM będzie inaczej? W ostatniej chwili jeszcze pisałem do Duncana aby mi wysłał swój telefon, bo nam się urwie kontakt. Nie zdarzył odpisać...
To sa wlasnie metody działania Furmiego i Stabio. Przecież Łukasz Furman tez mi odciął możliwość pisania (dawałem screeny), mimo tego, ze nie komentowałem nic od paru tygodni na bokser.org. To jest ta sama parafia, dlatego z oboma mialem problem.