| Autor |
Wiadomość |
Gwahlur
|
 -== RingPolska.pl ==-
http://www.ringpolska.pl/
W koncu pojawila sie strona Michala Kopera na firmamencie. "Ringpolska" to niezbyt chwytliwa nazwa mi sie zdaje, a i kolorystyka logo przywodzi na mysl agrowczasy;) Poczatki jednak bywaja zazwyczaj trudne. Lepsiejszą nazwa byloby juz "polskiring", ale to juz jest raczej zajete.
ps uprzejmie uprasza sie, by witryne www.ringpolska.pl nie umieszczac jako swoja stronę startową, gdyz byloby to w oczywisty sposob złośliwe posuniecie wzgledem pysznego monopolisty Łukasza Furmana. Polskiring jest zdecydowanie ponad takie niskiego lotu uciechy intelektualne:)
|
|
|
|
 |
POLboks
|
 Re: -== Bokser.org ==-
Ja tam zycze chlopakom wszystkiego Naj. Powiem szczerze ze ty Dies zauwazyles ciekawa sprawe mianowicie ze pan Koper czy ten drugi ktorego nie kojarze, wzieli sie za swoje i pracuja a tu i na boxing forum grupa ludzi maci ile wlezie.
|
|
|
|
 |
dude
|
W kazdym razie cieszy mnie, ze ringpolska wyraznie wzrasta ogladalnosc, dzisiaj zauwazylem, ze witryne odwiedzalo ponad 200 ludzi jednoczesnie.
Gmitruk wczoraj na antenie canal+ mowil o tej stronie i stad pewnie ten wzrost ogladalnosci.
Quote: Skad wiesz dude ze nagranie "Masternakowny" jest jeszcze z czasow Majera? Ten obcy glos zapewne nalezy do "Maciej Dąbkowski" i z grubsza tyle o tym wiemy. A kamera z tamtych dawnych wywiadow nalezala chyba wlasnie do Kopera.
Skad wiem? Zona Masternaka uzyla zwrotu "dzisiejsza walka"
|
|
|
|
 |
arnoldos
|
W kazdym razie cieszy mnie, ze ringpolska wyraznie wzrasta ogladalnosc, dzisiaj zauwazylem, ze witryne odwiedzalo ponad 200 ludzi jednoczesnie.
Gmitruk wczoraj na antenie canal+ mowil o tej stronie i stad pewnie ten wzrost ogladalnosci.
Wczoraj też było tylu gości na stronie. Przed walką. Oby się tylko ludzie rejestrowali i zaglądali codziennie.
|
|
|
|
 |
judamm
|
A propos rejestracji na www.ringpolska.pl . Zarejestrowałem się i czekam już chyba trzeci dzień na link aktywacyjny i nic. Wie ktoś może ocb?
Co do samej strony to mi się podoba. Surowo, bez zbędnych dupereli. Dobrze że powstała jakaś alternatywa dla jarmarcznego teraz merytorycznie bokser.org. Jedyne co potrzebne jest tej stronie teraz to ludzie którzy strzelą od czasu do czasu jakiś porządny felieton - Gwahlur, GRB?  Wiem że na siłę się nie będziecie wpychać ale jak jakiś prop wypłynie to nie krępujcie się  Ciekawe jak przyszłość strony widzi sam Majer... Bo na razie tylko same suche fakty. Ale to początki więc jest zrozumiałe.
Furmi teraz będzie musiał sypnąć groszem i zainwestować w kamerę:) Nie wiem tylko czy go do Media Markt wpuszczą... Bo wiadomo...
____________ Zgodnie z rezolucją Rady Bezpieczeństwa terrorystą automatycznie staje się ten, kogo zbombardował laureat Pokojowej Nagrody Nobla.
|
|
|
|
 |
PD
|
"judamm" napisał(a): A propos rejestracji na www.ringpolska.pl . Zarejestrowałem się i czekam już chyba trzeci dzień na link aktywacyjny i nic. Wie ktoś może ocb?
Co do samej strony to mi się podoba. Surowo, bez zbędnych dupereli. Dobrze że powstała jakaś alternatywa dla jarmarcznego teraz merytorycznie bokser.org. Jedyne co potrzebne jest tej stronie teraz to ludzie którzy strzelą od czasu do czasu jakiś porządny felieton - Gwahlur, GRB?  Wiem że na siłę się nie będziecie wpychać ale jak jakiś prop wypłynie to nie krępujcie się  Ciekawe jak przyszłość strony widzi sam Majer... Bo na razie tylko same suche fakty. Ale to początki więc jest zrozumiałe.
Furmi teraz będzie musiał sypnąć groszem i zainwestować w kamerę:) Nie wiem tylko czy go do Media Markt wpuszczą... Bo wiadomo...
Jeśli podałeś dobrego maila, to może antyspammer wyciął. Jakby co już chodzi
|
|
|
|
 |
dude
|
Widze ze ktos zorientowany w temacie...
Mnie zastanawia to w jakim kierunku ma pojsc ten portal. Wyglada na to ze glownie ma skupiac sie na boksie polskim... naprawde tak jest czy tylko na poczatku tak to wyglada i raczej to ma byc cos takiego jak stary bokser.org z duzo iloscia informacji takze o boksie zagranicznym, z wywiadami z bokserami zagranicznymi, felietonami, tekstami historycznymi?
|
|
|
|
 |
judamm
|
Chodzi, dzięki. Who are you stranger?
____________ Zgodnie z rezolucją Rady Bezpieczeństwa terrorystą automatycznie staje się ten, kogo zbombardował laureat Pokojowej Nagrody Nobla.
|
|
|
|
 |
PD
|
Widze ze ktos zorientowany w temacie...
Mnie zastanawia to w jakim kierunku ma pojsc ten portal. Wyglada na to ze glownie ma skupiac sie na boksie polskim... naprawde tak jest czy tylko na poczatku tak to wyglada i raczej to ma byc cos takiego jak stary bokser.org z duzo iloscia informacji takze o boksie zagranicznym, z wywiadami z bokserami zagranicznymi, felietonami, tekstami historycznymi?
Wiadomo, wszystkich planów nikt nie zdradza na samym początku, ale są dosyć ambitne  Hasło w nagłówku to nie pusty slogan. Ale chyba dosyć tego offtopa w tym wątku, trzeba stworzyć nowy: ringpolska.pl
EDIT: O od razu lepiej w osobnym wątku  Dziękować
|
|
|
|
 |
Sebastian
|
Chodzi, dzięki. Who are you stranger? 
Jednak chodzi. W pierwszym momencie pomyslalem ze takich plociuchow jak judamm to tam nie chca.
____________ http://www.youtube.com/watch?v=VdCJ0_ToLR8
|
|
|
|
 |
|
|