| Autor |
Wiadomość |
Boss-ski
|
no jezeli chodzi o skorki to nie mamy nad tym kontroli, skorki sa robione przez jakichs tam nieznanych ludzikow i one byly tu tylko wrzucone dla urozmaicenia. Jezeli jakies nie dzialaja lub sa w nich jakiekolwiek bledy, ktore moga utrudnic "zycie", dajcie znac i zostana usuniete
ale swoja droga to wydaje mi sie ze wlasnie "classic" mialem u siebie i dzialal OK, sprobuj jeszcze raz, moze cos zle zrobiles/klikneles pierwszym razem....
|
|
|
|
 |
Boss-ski
|
Gwahlur wrote:
I co mam w takiej sytuacji zrobic, napisac adres email na pocztowce i wyslac poczta?
W akcie desperacji prubowalem wpisywac email we wszystkie wolne pola i tez nie pomoglo!!!
nie, nie przyslylaj pocztowki, wez mazaka i napisz sobie adres na monitorze  no i nie wpadaj nam w depresje!!! nie chcesz chyba zebysmy mieli cie na sumieniu...
jak pisalem wyzej, jeszeli chodzi o style to nie mozna nic zrobic, chyba ze tylko usunac dany styl
|
|
|
|
 |
Boss-ski
|
sprawdz to dobrze... bo wlasnie zmienilem na "classic" i dziala OK, nie zadalo zmiany zadnego adresu....
nie pokazuje go pod nickiem, ale to nie znaczy ze go nie ma w danych, poniewaz mimo ze nie pokazuje to jest ikonka "e-mail" pod postami
widocznie tylko go ukrywa w tym stylu.
zmieniajac na inny styl po classic adres "wraca" pod nicka
smieszne, ale prawdziwe
przestan sie matrwic pierdolami, lepiej zobacz ile mordek zainstalowalismy... juz wiem nawet ktora bedzie moja ulubiona
:zarzne-cie:
|
|
|
|
 |
Boss-ski
|
fuck-tycznie mialem ten sam problem i nie moglem zmienic stylu z classic na inny
ale juz to "naprawilem"... pozbylem sie go :feier:
|
|
|
|
 |
Boss-ski
|
Gwahlur wrote:
Ta cala sytuacja :czary: przypomina mi urzedy z PRL, gdzie aby cos zalatwic trzeba pojsc do okienka 4b ale zeby tam cos wskorac trzeba miec zaswiadczenie z pokoju 37c (najwyzsze pietro, bez windy) do ktorego nie wpuszczaja bez papierka z 4b
:ten-na-gorze: :ten-na-gorze: :ten-na-gorze:
no przeciez zostalo naprawione bez kwitka z pokoju 4b...
:zarzne-cie:
|
|
|
|
 |
Boss-ski
|
Gwahlur wrote: :armata_PDT_37:
No i to sie nazywa amerykanska solidnosc.
W Polsce :PL: musialbym czekac tydzien i jeszcze pewnie dac w lape wykonawcy.
Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak wmnie to wkurzylo, w rozmowie trudno mnie sprowokowac, mozna mnie obrazac i odsadzac od czci i wiary ale jak mi sie cos w kompie zepsuje to mam ochote zabijac :119: :cegla:
Nie zabardzo podoba mi sie domyslny styl (jakis taki cukierkowy) ale boje juz sie zmieniac zeby z nowu nie utknac w jakims chlamie.
A tworcy classic mam tylko jedno do zademonstrowania:
:dupa:
wszystkie inne style sprawdzilem i dzialaja OK.
domyslny jest specjalnie taki, zeby ludziska zobaczyli ze sa inne (jak chca), wiekszosc ludzi mysli ze tylko subSilver istnieje
|
|
|
|
 |
Redrum
|
Zróbta pany porz?dek z kodowaniem - jak na razie forum jest w iso-8859-2 a ca?a reszta (posty, tematy) leci w UTFie.
|
|
|
|
 |
Boss-ski
|
tez mam ten problem i nie za bardzo wiem jak sie za to zabrac  jak ktos moze poradzic to bede wdzieczny!!
|
|
|
|
 |
Redrum
|
[quote="Boss-ski"]tez mam ten problem i nie za bardzo wiem jak sie za to zabrac  jak ktos moze poradzic to bede wdzieczny!![/quote] Hmm nie mam dowiadczenia z phpbb, ale je?eli zawarto? forum generowana jest z bazy MySQL to mo?e tam trzeba szuka? rozwi?zania. Albo brutalnie przekodow? langa do utf-8 i ca?e forum powinno ?adnie bryka? w utfie z polskimi znaczkami.
____________ [img]http://www.polskiring.com/images/opera.png[/img]
|
|
|
|
 |
Redrum
|
A i jeszcze mi sie przypomnialo wejdz sobie do bazy danych przez phpMyadmina i zobacz jaki jest wybor kodowan dla jezyka polskiego.
Jesli tylko utf to zostaje chyba przekodowanie langa forum (notepad2, G?eg?ó?ka) - w sumie minuta roboty.
____________ [img]http://www.polskiring.com/images/opera.png[/img]
|
|
|
|
 |
|
|