| Autor |
Wiadomo¶æ |
arturmario
Do³±czy³: Wrzesieñ 2006
|
 Amir Khan Vs Paul Mccloskey
tego sie niespodziewalem po tej walce . sedzie dal dupy i walka powinna trwac dalej . mccloskey calkiem dobrze sobie radzil . wlasciwie to sie wkur.....lem. w powtorce wyraznie bylo widac , ze amir kebab przylozyl paulowi z glowki. fakt , amir byl lepszy . co sadzicie o tym werdykcie ? moze walek? (i te falszywe pakistanskie cieszace sie geby) . pacman by kebaba zmiotl , rozdzrl , zmielil w pyl i wciagnal nosem. narka
|
|
|
|
 |
piastow
Do³±czy³: Pa¼dziernik 2006
|
 Re: Amir Khan Vs Paul Mccloskey
to przerwanie walki to jest jeden wielki skandal, gdyby mccloskey mia³ mocniejszy cios to tym sierpem bodajze w 3 czy 4 rundzie moglby powaznie zraniæ ciapaka
ta walka jeszcze bardziej zrazilem sie do khana, niby on wplywu nie ma na ten rezultat, ale mam nadzieje, ze dojdzie do walki z bradleyem i amerykaniec utrze mu nosa
|
|
|
|
 |
Guber
Do³±czy³: Sierpieñ 2010
|
Na pocz±tku chcia³o mi siê p³akaæ, potem ¶miaæ a na koñcu rzygaæ, k... kpina z fanów.
|
|
|
|
 |
balon
Do³±czy³: Maj 2005
|
ale o co w³a¶ciwie chodzi ? by³o zderzenie g³owami, by³a konsultacja z lekarzem który zasugerowa³ przerwanie walki no i zosta³a przerwana. Khan wygra³ ka¿d± rundê, tym ciosem w 2 rundzie nie ma siê co podniecaæ, zreszt± Khan b³yskawicznie odpowiedzia³. Te¿ chcia³bym zobaczyæ jeszcze kilka rund bo walka mi siê nawet podoba³a, Mccloskey nie mia³ respektu do Khana i robi³ co móg³ ale strasznie przy tym zbiera³. Ja nie widzê tutaj skandalu.
|
|
|
|
 |
Guber
Do³±czy³: Sierpieñ 2010
|
O to co powiedzia³ po walce promotor Paula, ¿e z 10 razy gorszymi obra¿eniami walczy³ kto¶ tam, ju¿ nie pamiêtam kogo wymieni³.
|
|
|
|
 |
gazda
Do³±czy³: Luty 2006
|
walka sie skonczyla zanim sie zaczela...
McCloskey strasznie zbieral? wlasciwie to on malo co zbieral. Dobre ciosy z lewej na dol z kontry McCloskeya chcoicaz za malo ich bylo. Przegrywal na punkty, wyraznie ale walka byla wyrownana. To ze Khan by go niebawem znokautowal moze wlozyc miedzy bajki.
____________ http://yeeti.com/
|
|
|
|
 |
JARISS
Do³±czy³: Maj 2006
|
Pora¿ka ta walka i kpina z kibiców Khan bez pomys³u na trudny styl walki Irlandczyka, Mccloskey dobre uniki ma³o zbiera³ ciosów bawi³ siê troche w Joe Calzaghe  a sama kontuzja tu ju¿ skandal ja wiem ¿e w Anglii jest: Safety First ale bez kur... przesady to jest boks a nie szachy!!
Khan pewnie wygra³ by na punkty nie zanosi³o siê na KO/TKO zarówno z jednej jak i drugiej strony czekam na Khan vs Bradley.
____________ Sauerland vs Kohl
Mistrzostwa Swiata w Wa³kowaniu!!!
|
|
|
|
 |
Kris Dee
Do³±czy³: Listopad 2009
|
Irlandczycy s± niesamowici, mistrz europy Paul McCloskey pracuje w sklepie od Pn-Pt.
Tak jak siê spodziewa³em wyszed³ do wielkiego "Króla" Khana bez respektu i pokaza³ ¿e ma jaja.
|
|
|
|
 |
Gwahlur
Do³±czy³: Kwiecieñ 2005
|
Paul McCloskey jest specyficzny, dziwny i wyra¼nie nie pasowa³ Khanowi, dlatego ta walka by³a bardziej wyrównana ni¿ sie zapowiada³a. McCloskey to bardzo porz±dny bokser, te EBU to w ¿adnym razie nie jest przypadek. W defensywie to sie prezentowa³ jak taki europejski akward Pernell Whitaker z przymru¿eniem oka. Tym wiêksze defensywne brawa, ze Amir Khan w 140 to wielki facet z okolic P4P, du¿o bardziej do¶wiadczony, bardzo szybki, bij±cy du¿o ciosów z szerokiego wachlarzu i swobodnie ³±cz±cy je w kombinacje. Paul McCloskey, podobnie jak Matthew Hatton, ma mój europejski znaczek jako¶ci. Khan wygra³ wiêkszo¶æ rund dlatego jemu s³usznie przypad³a decyzja sêdziów. Teksty Khana ¿e zapowiada³ sie nokaut to bajki, podobnie jednak bajki to teksty McCloskey ze Khan siada³ kondycyjnie. Amir ma bardzo dobr± kondycje i si³ du¿o nie zu¿y³. Bez histerii i haterstwa panowie, tam w tej 2 rundzie nic sie Khanowi nie sta³o. Walki najlepiej ogl±daæ nie na ¿ywo, bo sa za du¿e emocje i czêsto-gêsto zbyt pó¼na pora, tylko dopiero nastêpnego dnia z wypoczêtym umys³em nie kibicuj±cym jednemu lub drugiemu zawodnikowi (to wypacza ogl±d), bo walka ju¿ sie w koñcu odby³a. Amir by zapewne wygra³ na punkty w stosunku 118-110 z aktualnym i porz±dnym mistrzem Europy, ale mu przerwano w po³owie. Ot co.
Zakoñczenie pojedynku niezrozumia³e, rana nie by³a du¿a i krew nie p³ynê³a bezpo¶rednio do oka. Taki Michael Katsidis dokoñczy³ 12-rundow± walke Czarem Amonsotem mimo ¿e ranny byl nie dosc ze w kilku miejscach twarzy to chyba nawet ka¿de z tych miejsc bylo znacznie wiêksz± ran± ni¿ to McCloskeya. Do tego krwawi³ jak poderzniête prosie. Takie rozciêcia jak to wczorajsze prawie nigdy nie powoduj± zatrzymania.
|
|
|
|
 |
Kris Dee
Do³±czy³: Listopad 2009
|
Khan bardzo chcia³ siê pokazaæ z dobrej strony w UK, zapowiada³ efektown± wygran±, liczy³ na powtórkê z walki z Salit± ale siê przeliczy³ bo Irlandczycy to przewa¿nie twardziele.
|
|
|
|
 |
|
|