Home    Forum    Szukaj    FAQ    Rejestracja    Zaloguj
Nowy temat  Odpowiedz Strona 1 z 9
Skocz do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna
Bernard Hopkins - Chad Dawson
Autor Wiadomość
Post Bernard Hopkins - Chad Dawson 

Image

Walka już za 10 dni więc wypadałoby założyć stosowny temat. Gdzie jest limit możliwości Hopkinsa ja się pytam, bo niebo już dawno przestało nim być. B-Hop przeszedł do historii pokonując pewnie Pascala, Dawson po porażce z wyżej wspomnianym (sierpień '10) walczył tylko raz - z niezłym ale wiecznie ograniczonym Diaconu. W tej walce nie podobał mi się Bad Chad, widać było wielki wpływ Emanuela Stewarda i kombinowanie przy stylu Dawsona. Niedawno ich współpraca zakończyła się, a to oznacza, że ich współpraca nie układała się jednak najlepiej. Teraz pytanie czy Dawson wróci do swojego starego stylu - pewnie tak i czy zdążył na Hopkinsa. Chad zapowiada 1000 ciosów tylko, tak jak mówił Bernard, wpierw te ciosy muszą jeszcze trafić. A oto będzie niezwykle trudno, Chad nie jest tak cwany jak Hopkins, nie ma takiego doświadczenia, a kondycyjnie Kat może mu dorównywać o ile nie wypaść lepiej.

Mój typ: Hopkins na pkt.

Offline View user's profile Send private message
Download Post Back to top Page bottom
Post Re: Bernard Hopkins - Chad Dawson 

Postawiłem na Pascala w pojedynku z Dawsonem i nie pomyliłem się a zdecydowanym faworytem był wtedy Chad Dawson w tamtej walce wiedziałem że kluczem do wygranej będzie szybkość Pascala natomiast w tej konfrontacji górą będzie doświadczenie, technika, żelazna kondycja i to ringowe cwaniactwo starego lisa Hopkinsa który zna wszystkie bokserskie sztuczki, młody dostanie lekcję pokory tak samo jak: Pascal, Pavlik, Wright, Tarver itd. świetny zawodnik jakim był Joe Calzaghe ledwo uskubał SD:12 mogła być porażka! wiec Chad Dawson też nie będzie wielkim wyzwaniem dla kata.

Typ na walkę: Hopkins jest jak wino im starszy tym lepszy

Bernard Hopkins UD:12

Dawson UD wyraznie (mis-match waszymi slowami)

JESTEM LEGENDA

http://www.boxing.pl/forum/dq/4824-termit.html

http://www.polskiring.com/viewtopic.php?f=7&t=2036
Offline AIM Address View user's profile Send private message

Ostatnio przegrałem kase na Hopkinsie. Teraz myślę, że nadszedł czas mojego wycięstwa. Dawson powinien wygrać każdą rundę z Hopkinsem. Za duży i za szybki. Hopkins w ostatniej walce w moich oczach był słabszy, niż w pierwszej walce z Pascalem. Teraz lepiej nie bedzie.

_lucasz_ wrote: [View Post]
Ostatnio przegrałem kase na Hopkinsie. Teraz myślę, że nadszedł czas mojego wycięstwa. Dawson powinien wygrać każdą rundę z Hopkinsem. Za duży i za szybki. Hopkins w ostatniej walce w moich oczach był słabszy, niż w pierwszej walce z Pascalem. Teraz lepiej nie bedzie.

Oj Lucasz nie szkoda ci kasy?

Bernard Hopkins UD:12

Dawson UD, po równym boju, a Hopkins w kolejnej walce w górę  i walka z Tarverem bądź Toneyem w 200 funtów

Ta walka, moim zdaniem pokaże że jeśli A (Dawson) przegrywa z B (Pascal) , a B przegrywa z C (Hopkins) to niekoniecznie A przegra z C
Tak w skrócie to stawiam na Dawsona 115:113 , 116-112- w tych okolicach.

Ale pieniędzy stawiać nie będę  

A ja mam nadzieję,że Hopkins "pomści" Adamka. Obstawiam ko 10r. Wiem, moze zbyt optymistycznie, ale co tam. Przydałaby sie zabawa w typowanie...

Coś mi mówi że Dawson wygra wyraźnie, nie zdziwię się jak Hopkins zaliczy po drodze deski - coś podobnego jak z Pascalem, szybkość, młodość i talent, do tego odwrotna pozycja Dawsona będzie nie do przeskoczenia

Offline AIM Address View user's profile Send private message

Dawson nie potrafił się powstrzymać. Głupek. MIał starego Hopkinsa. Wygrałby walkę. A tak to powinien ją przegrać. FFaul bardzo widoczny. Ciekawe kiedy komisja zmieni decyzję na Hopkinsa. Tutaj nie powinno być mowy o NO CONTEST. Takie walki walki się przerywa, wsadza dyskwalifikacje i do widzenia.

Hopkins dostał po dupie chyba za historie. Każdy na świecie wie ze to cholerny symulant. Sam sobie na to zapracował.

Nowy temat  Odpowiedz  Strona 1 z 9
Skocz do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna

Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Ukrytych i 1 Gość
Zarejestrowani użytkownicy: None

Permissions List