Home    Forum    Szukaj    FAQ    Rejestracja    Zaloguj
Nowy temat  Odpowiedz Strona 1 z 1

Denis Lebedev - Guilermo Jones
Autor Wiadomość
Post Denis Lebedev - Guilermo Jones 

Dobra walka. Wynik zalezy od tego ile zostało Jonesa w Jonesie, bo w swoim cruiser-prime on by to wygrał. W ostatniej walce Guillermo wcale nie byl taki dobry, to slaby rywal mu tak pasowal, a i tak za dlugo go niszczyl. Teraz jednak moze byc lepiej niz wtedy, bo teraz bedzie bardziej rozboksowany i mozliwe iż nie zdarzyl sie tak upasc jak walcząc raz na rok. Mam nadzieje ze okaze sie iż Lebedev nie jest w stanie wyboksowac duzo wiekszego rywala, tego buldożera i bedzie musial sprobowac go utłuc. Jak sie te dwie przeciwstawne siły prymitywnie zejdą, to może to zaskutkowac przesunieciem sie bieguna magnetycznego Ziemi. Denis zapewne bedzie chcial go na punkty oszukac nogami i sprytem, co prezentowal z Toneyem, to czy mu sie uda, to już zalezy od tego na jakiej promocji jest Guillermo.

Denis Lebedev staje sie królem promocji - Maccarinelli, Jones jr, Toney, Jones - na szczescie nikt mu w te sciemy nie wierzy tak jak sie wierzyło w sciemy Pacquiao i w zwiazku z tym nie musze sie szarpac dowodzac tego:)

Offline View user's profile Send private message
Download Post Back to top Page bottom
Post Re: Denis Lebedev - Guilermo Jones 

Lebiediew może nie mieć tutaj czasu, ani miejsca na spokojne ustawienie Jonesa prostymi, to zupełnie inna bajka niż jego ostatnie dwie promocje. Jeżeli zobaczymy Guilermo chociażby z Arslana + dość gotowego kondycyjnie, rozboksowanego i pracującego ciężko, podłączając Denisa kombinacjami to można się spodziewać ostrej reakcji Rosjanina i faktycznie niezłej crowd-fight. Myślę, że Jones z Marone nie był w optymalnej formie ze względu na klasę przeciwnika (olanie sprawy), daleki jestem od wieszczenia słabszego Jonesa ze względu na chwytający go wiek, zwłaszcza nie wierzę w jego słabnący cios. To będzie ostatnie co mu pozostanie, a tak źle w walce z  Marone to nie było.

To Lebiediew może nie być gotowy do tej walki, jego nierozboksowanie polega na tym, że ostatni jego przeciwnik który mógł mu zrobić krzywdę był Aleksiejew, którego szybko skasował, bo ten wyszedł do walki z głową w dupie co skutkowało, że przypominał podwójnie dziurawe sito babci Maliny.

Red Skull wrote: [View Post]
Aleksiejew, którego szybko skasował, bo ten wyszedł do walki z głową w dupie co skutkowało, że przypominał podwójnie dziurawe sito babci Maliny

Nie moge sie zgodzic co do Alekxeeva. Ponieważ Alexander walczyl z Lebedevem ostrożniej niż zwykle to brac internetowa, w duzej mierze niechetna do przyznania sie do błedu (AA mial byc kims bardzo dobrym), zakrzykła ze byl spalony psychicznie itp. Nie zgadzam sie, po doswiadczeniach z Ramirezem, oraz wiedząc ze Lebedev to bardzo dobry cruiser, oraz silny i dobrze wyszkolony zbój, to normalne że dziurawy Alexeev nie rzucal sie do ataku, ktory wczesniej z Ramirezem został obnażony jako zbyt pochopny. Zawodników z topu nie atakuje sie jak journeymanów. Alexander Alexeev dziurawy był od początku, po prostu wczeniej malo kto do niego startowal bo mial wzrost, wszechstronnosc ataku i straszne pierdolniecie. Ale juz taki Louis Azille wyszedl i go w morde trafiał. Zastanawiam sie jaką szczeke ma Jones w cruiser? Nikt tu jej chyba nie przetestował, a to wlasnie od niej moze zależec wynik walki, jak Lebedeva zawiedzie plan A, czyli oszukanie Jonesa.

Gwahlur napisał(a): 
Ponieważ Alexander walczyl z Lebedevem ostrożniej niż zwykle

Ja oglądałem ostatnio Aleksiejewa z Ramirezem i z Lebiedewem, a i w pamięci odgrzebuje parę innych pojedynków i nie przypominam sobie, by Alexander zaczynał jeszcze ostrzej niż z Denisem. Te walki są proste do czytania nawet dla laików. Może ludzie zapamiętali piękną pierwszą rundę Alexa z Ramirezem, która, wg mnie, była decydująca dla całej walki. Tam Victor zaczął ostro do przodu ale Aleksiejew karcił go zajebistym prawym prostym, poza tym tam lądowały całe kombinacje na twarz Argentyńczyka, w dodatku wzmocnione przez samego Ramireza i jego parcie na Rosjanina. Od drugiej Victor rozegrał to dobrze taktycznie wiedząc, że Alex nie da rady przez cały dystans w jednym tempie bić tych prostych z jednakową siłą. Postanowił więc iść za ciosem, gdy dojdzie jakiś power hook, a tak to przyjmować na rękawice. Efekt? w 8 rundzie Rosjanin już nie miał siły nawet zejść sprzed lin, a Victor sprezentował Aleksiejowi konkretny slugfest konkretnego sluggera. Boxer (z ciosem) beats slugger? Nie tym razem. Green-Włodarczyk nie mogło skończyć się inaczej? Same here, przy Ramirez-Aleksiejew.

Lebiediew-Aleksiejew? Jeszcze prostsza sprawa. Alex ma tym razem do czynienia z kawałem boksera w dodatku z konkretnym ciosem, a przede wszystkim konkretnymi sierpami. Aleksiejew boi się bić tak często prawych prostych jak z Ramirezem, bo boi się zostać skrzywdzonym przez Lebiediewa, którego nie ma szans ustawiać sobie tak jak sluggera - Ramireza (praca nóg nawet nieporównywalna). Lebiediew kompletnie nie pasował Aleksiejowi, Alex był w macie.  Ja zarzucam Aleksiejowi nie to, że był za mało aktywny ale to, że... zaczął za ostro, a akcje poprzedzające nokaut były bezmyślne szedł za ciosem, którego Denis nawet nie poczuł. Ta walka też nie mogła się skończyć inaczej.  

Co powinien Alexander? Przede wszystkim boksować, tak jak na początku drugiej. trochę prostych, dużo ruchu, trochę klinczu. Może coś by wymyślili w narożniku.

Nowy temat  Odpowiedz  Strona 1 z 1

Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Ukrytych i 1 Gość
Zarejestrowani użytkownicy: None

Permissions List