Nino de Angelo wrote:
Wydaje mi si? ?e jest to jedno z najlepszych prywatnych for o tematyce pi?ka no?na. Na forum jest 49 u?ytkowników w tym 14 którzy maj? wi?cej ni? 50 postów. ?adna szata graficzna nad któr? napewno trzeba by?o troch? popracowa?.
Nie wiem czy mam Ci? nazywa? starym czy nowym nickiem, wiec nazw? Ci? nowym:
Nino, równie? mi si? wydaj?, ze stanowimy bardzo dobre forum pi?karskie, w dodatku na wysokim poziomie merytorycznym. Czasem zajmowa?em si? przegl?daniem 'konkurencji' i wszed?em na niejakie forum tygodnika 'Pi?ka No?na', by?em zszokowany. Owszem, tysiace uzytkownikow, setki tysiecy postów, ale poziom - ?aden. Pisz? tam tylko w topicu o boksie

Wielka kupa spamerów/nabijaczy postów.
Co do szaty graficznej, to wola?bym to przemilcze?, ale nie lubi? by? fa?szywym, wi?c powiem, ze to jedna ze 'skorek', któr? mia?em dost?pn? w panelu administracyjnym. Nie musia?em si? trudzi? w tworzeniu jej. Natomiast sam doda?em dodatki, shoutboxa, kó?ko i krzyzyk

Musia?em kopiowa? skrypty itd, z tym bylo troche roboty. Banner na górze forum (juz nie ma s?ynnego ?ó?wia) zrobi? znajomy.
Faktycznie, szybko si? rozkr?cilimy i forum ?yje w?asnym ?yciem. Statystyki forum podaj? - 40,53 postów/dob?.
Nino, jak ju? jestemy przy 'rozgryzaniu' forumowiczów to w?anie Ciebie rozgryz?em. Pójd? w zak?ad o ka?d? sum?, ?e zarejestrowa?e si? i piszesz na moim forum jako Bic.
Bardzo mi mi?o