| Autor |
Wiadomo¶æ |
Gwahlur
Do³±czy³: Kwiecieñ 2005
|
 International Heavyweight Prizefighter
Mike Perez - Fres Oquendo
Kevin Johnson - Gregory Tony
Michael Sprott - Tye Fields
Juan Carlos Gomez - Konstantin Airich.
<jêk zawodu> mia³em nadzieje na Fields-Airich. Obu zawodników oceniam na minus, a jak z matematyki powszechnie wiadomo, minus i minus daje plus:) Dwa silne æwoki, by³by fajny matchmaking.
|
|
|
|
 |
Tom_En
Do³±czy³: Kwiecieñ 2010
|
 Re: International Heavyweight Prizefighter
Wcze¶niej obstawia³em za faworyta Mike`a Pereza. Trzeba jednak pamiêtaæ, ¿e to jest turniej i mój typ to Juan Carlos Gomez. Ma nie tak trudn± drogê o fina³u, powinno siê obej¶æ bez zbytniego przemêczenia czy te¿ obicia. Perez najpierw ma Oquendo, potem Kingpina, wiêc na fina³ mo¿e wychodziæ po dwóch starciach wymagaj±cych maksymalnego zaanga¿owania.
|
|
|
|
 |
Dies
Do³±czy³: Czerwiec 2008
|
Fajny ten turniej.
Zawodnicy jak dot±d najlepsi.
Podoba mi siê ta turniejowa formu³a ala K1.
Tzn. slow starterzy maj± pod górê i kontuzja mo¿e wyeliminowaæ z gry, ale wszystko odbywa siê w jednym czasie- st±d emocje spore.
Wiadomo, ¿e w takich turniejach jest spore ryzyko utraty ³adnego rekordu, dlatego uwa¿am ¿e Mike Perez ma jaja. Albo nie ma pracy...
On ciekawi mnie najbardziej. Gdyby nie s³abe warunki fizyczne, to by³by ciekawym prospektem. A tak nie wiem- albo nie jestem pewien.
Na pewno mo¿e byæ ciekawym zawodnikiem, chociaz w kontek¶cie Kliczków trudno o nim myslec. Ale oni kiedy¶ odejd±.
Reszta wiadomo to dobrzy zawodnicy, zaplecze czo³ówki, a mo¿e druga liga- ale bardzo solidna. Panowie maj± sporo do zyskania i te¿ trochê do stracenia.
Zaskakuje mnie te¿ Gomez. Albo jest pewny siebie, albo nie ma dla niego dobrze p³atnych walk.
____________ اسف على غيابي ( العالم لا يكفي )
|
|
|
|
 |
Writer
Do³±czy³: Kwiecieñ 2005
|
Powiem szczerze, ze bardziej czekam na ten turniej, niz na walke Pacmana z Mosleyem.
Dla mnie faworytem jest Gomez i bardzo chetnie zobacze Kubanski final.
Po wazeniu zobaczymy, kto sie przylozyl do turnieju, a kto go olal.
|
|
|
|
 |
Dies
Do³±czy³: Czerwiec 2008
|
Oquendo wycofa³ siê, wiêc dla Pereza bêdzie chyba jakie¶ zastêpstwo.
Pewno bêdzie ³atwiej.
____________ اسف على غيابي ( العالم لا يكفي )
|
|
|
|
 |
gazda
Do³±czy³: Luty 2006
|
Manswel i rumun Bot dokoptowani.
Powoli na faworyta turnieju wyrasta Tye Fields  Mysle, ze on i Johnson maja najwieksze szanse. Fields moze sie sprawdzic w tej formule.
____________ http://yeeti.com/
|
|
|
|
 |
Simon241
Do³±czy³: Grudzieñ 2008
|
Czy ja wiem czy Fieldsowi odpowiada jakakolwiek formu³a... dla niego i 3 rundy to du¿o, on lubi dostac ostry ³omot juz w pierwszej rundzie.
|
|
|
|
 |
gazda
Do³±czy³: Luty 2006
|
Jakos mam wrazenie, ze to zestawienie zawodnikow jest dosyc korzystne dla Fieldsa. Johnson bylby najwiekszym problemem, ale on nie ma za bardzo ciosu. Perez to kurdupel a Airich zginal by marnie bo jest mniejszym fizolem..
Ciezko bedzie Fieldsa wypunkowac bo caly czas macha lapami. Kto go w takim razie jest w stanie dosiegnac i znokautowac? Dopoki byl Gomez to bylo wiadomo, ze Fields nei ma szans, ale teraz ?
Sprott na pierwsza walke. Czlowiek o mentalnosci yourneymana.POzniej bedzie pewnie Airich , ktory powinien Fieldsowi pasowac. W finale JOhnosn albo Perez. Ciezko powiedziec na co stac Pereza. Po tym turnieju sie okaze.
____________ http://yeeti.com/
|
|
|
|
 |
Simon241
Do³±czy³: Grudzieñ 2008
|
Ja tutaj obawia³ byms ie o niego nawet w walce ze Sprottem. Moze to journeyman ale juz sprawia³ niespodzianki i ma do¶wiadczenie w walkach z wy¿szymi(HArrison, Ustinov,Vyrchys. Fields to wielka dziurawa pokraka wiec moze przegraæ z ka¿dym przynajmnoej prezentuj±cym ¶redni poziom
|
|
|
|
 |
MichalK
Do³±czy³: Kwiecieñ 2010
|
Johnson tez juz prawdopodobnie OUT. Zostaje Perez.
|
|
|
|
 |
|
|