Home    Forum    Szukaj    FAQ    Rejestracja    Zaloguj
Nowy temat  Odpowiedz Strona 1 z 2
Skocz do strony 1, 2  Następna
jakie trzeba spelniac warunki by bokowac zawodowo w tym kraj
Autor Wiadomość
Post jakie trzeba spelniac warunki by bokowac zawodowo w tym kraj 

Offline View user's profile Send private message
Download Post Back to top Page bottom
- dobra kariera amatorska, albo
- znajomo? z jakim promotorem,
- na pocz?tku pomo?e ci bardzo w?asna kasa,
- albo musisz uko?czy? szko?? muzyczn?,

A wogóle popraw temat albo pójdzie do kasacji.

Post Re: jakie trzeba spelniac warunki by bokowac zawodowo w tym 

slugger wrote: 

slugger? pó?ci??ka? Super! W lutym walczysz z Adamkiem o WBC    Jako Ci? do 15-stki wciniemy  

Jeszcze mo?na by? Jasiem  

Id? na Petofiego 3 i pogadaj z yalem, powalczysz 2 rundy z Gortatem i albo wybije Ci boks z g?owy, albo oka?e si?, ?e masz talent.
Poczekaj, a? yale wróci (co kiedy nast?pi), trenuj solidnie a potem na PW zagadaj...
Be Real si? kiedy z nim chyba tam jako umówi? nawet...

Ju? si? nie mog? doczeka? tych sparingów z Zeganem  

Jestem z ?odzi.Mam 30 lat,waga 125kg,obwód ramienia 53cm.Mam za soba par? startów jako amator w pó?ci??kiej,boksowa?em min. z Piotrkiem Â|cieszko,którego de facto wtedy roznios?em,ale za uderzenie z g?owy dosta?em dyskwalifikacj?.Mniejsza jednak z tym,gdy? by?o to ?adnych par? lat temu,a dzisiaj mamy inn? rzeczywisto?.
Chcia?bym teraz powróci? na ring  z tym?e w formule zawodowej.Jakie s? na to szanse i co mam zrobi?,do kogo si? zg?osi?,aby powalczy?  troch? w boksie zawodowym?
Dzi?ki z góry za odpowied?

Nikt nic nie wie na dany temat?

Ronnie wrote: 
Jestem z ?odzi.Mam 30 lat,waga 125kg,obwód ramienia 53cm.Mam za soba par? startów jako amator w pó?ci??kiej,boksowa?em min. z Piotrkiem Â|cieszko,którego de facto wtedy roznios?em,ale za uderzenie z g?owy dosta?em dyskwalifikacj?.Mniejsza jednak z tym,gdy? by?o to ?adnych par? lat temu,a dzisiaj mamy inn? rzeczywisto?.
Chcia?bym teraz powróci? na ring  z tym?e w formule zawodowej.Jakie s? na to szanse i co mam zrobi?,do kogo si? zg?osi?,aby powalczy?  troch? w boksie zawodowym?

W wieku 30 lat, maj?c pare walk na koncie, bedzie bardzo cie?ko przej? na zawodostwo i nie wiem czy .... bezpiecznie.

Bardzo nam mi?o, ze poda?e swoje wymiary , ile masz w ?apie i w ogóle, ale to sie na boks za bardzo nie przek?ada, echch, jakby miesnie przek?ada?y si? na umiej?tnos? walki....zawodowy boks by?by dla ka?dego byczka z si?ownii a Pudzian dzier?y? by wszystkie pasy HW (nawet IBC!!! ). Bardzo dobrym tego przyk?adam jest niejaki Bob Sapp - mieszny cz?owiek.

Jeli chcesz przej? na zawodostwo (nie wiem jakie sa dok?adne obustrzenia) proponuje sie skontaktowa? z PZB (listownie czy telefonicznie) i wtedy zapewne sie dowiesz, co trzeba zrobic zeby dosta? licencje zawodwego pieciarza.

1. Kariere amatorska nie jest szczególnie wymagana. Jest wielu bokserów ( w tym z Naszego podwórka), która j? mieli skromn? lub ?adna.

2. Nigdzie nie jest powiedziane, ze musisz mie? promotora.... . To nie jest ?aden wymóg czy co...

3. 125 kg. ? I Ty kiedykolwiek walczy?e w LHW? Mam nadzieje, ze to sama natura...   

"...jak sądze Polacy nigdy nie mieli klasowego pięściarza, którego mogli nazywać prawdziwym zwycięzcą przed Adamkiem. (...) Myślę, że oni byliby teraz podekscytowani nawet jeśli Adamek walczyłby z Królikiem Bugsem"
Duncan wrote: 

W wieku 30 lat, maj?c pare walk na koncie, bedzie bardzo cie?ko przej? na zawodostwo i nie wiem czy .... bezpiecznie.)

uwa?am,?e mam pewne predyspozycje do tego sportu

Duncan wrote: 
Bardzo nam mi?o, ze poda?e swoje wymiary , ile masz w ?apie i w ogóle, ale to sie na boks za bardzo nie przek?ada, echch, jakby miesnie przek?ada?y si? na umiej?tnos? walki....zawodowy boks by?by dla ka?dego byczka z si?ownii a Pudzian dzier?y? by wszystkie pasy HW (nawet IBC!!! ). Bardzo dobrym tego przyk?adam jest niejaki Bob Sapp - mieszny cz?owiek.)

tak si? sk?ada,?e nigdy nie zaniedbywa?em treningu bokserskiego,nawet trenuj?c intensywnie na si?owni,wi?c nie jestem te? pierwszym lepszym ch?opakiem z si?owni,który nagle wymyli? sobie starty bokserskie.
Jeli chodzi o Pudziana to uwa?am,?e nie ma on serca do walki,dlatego te? nigdy nie odniós? by ?adnych sukcesów na ringu-pomimo tego,i? chwali si? wszem i wobec ,?e 7 lat boksowa? rzekomo u Kossedowskiego-ale pomi?my t? kwesti?...

Duncan wrote: 
Jeli chcesz przej? na zawodostwo (nie wiem jakie sa dok?adne obustrzenia) proponuje sie skontaktowa? z PZB (listownie czy telefonicznie) i wtedy zapewne sie dowiesz, co trzeba zrobic zeby dosta? licencje zawodwego pieciarza.

Dzi?kuj? bardzo za odpowied? i rad?

Ronnie wrote: 

czesc kolego tak na marginesie to wiek Twoj na sport jest juz za pozno. Ale czemu nie jezeli trzymasz sie na silach i cos potrafisz i jestes dobry to radze Tobie wybrac sie do warszawy. Do trenera Krzysztofa Kosedowskiego Legia osrodek szkoleniowy na bemowie, sprawdzi Cie i powie czy masz szanse...powodzenia

Dlaczego niby akurat do Kosedowskiego, mo?e równie dobrze jecha? do ka?dego warszawskiego trenera

Zolw wrote: 
Dlaczego niby akurat do Kosedowskiego, mo?e równie dobrze jecha? do ka?dego warszawskiego trenera

bo jest przy stajni polish boxing promoszon i moze pomuc, bo na miejscu jest taki trener jak Grimitruk i sie dobrze znaj?...

Nowy temat  Odpowiedz  Strona 1 z 2
Skocz do strony 1, 2  Następna

Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Ukrytych i 1 Gość
Zarejestrowani użytkownicy: None

Permissions List