|
Strona 1 z 2
|
 | jakie trzeba spelniac warunki by bokowac zawodowo w tym kraj |  |
| Autor |
Wiadomość |
slugger
|
 jakie trzeba spelniac warunki by bokowac zawodowo w tym kraj
|
|
|
|
 |
soql
|
- dobra kariera amatorska, albo
- znajomo? z jakim promotorem,
- na pocz?tku pomo?e ci bardzo w?asna kasa,
- albo musisz uko?czy? szko?? muzyczn?,
A wogóle popraw temat albo pójdzie do kasacji.
____________ !!!! Andrzej Go?ota - Santo Subito !!!!
|
|
|
|
 |
Pucek
|
 Re: jakie trzeba spelniac warunki by bokowac zawodowo w tym
slugger wrote:
slugger? pó?ci??ka? Super! W lutym walczysz z Adamkiem o WBC  Jako Ci? do 15-stki wciniemy
Jeszcze mo?na by? Jasiem
Id? na Petofiego 3 i pogadaj z yalem, powalczysz 2 rundy z Gortatem i albo wybije Ci boks z g?owy, albo oka?e si?, ?e masz talent.
Poczekaj, a? yale wróci (co kiedy nast?pi), trenuj solidnie a potem na PW zagadaj...
Be Real si? kiedy z nim chyba tam jako umówi? nawet...
Ju? si? nie mog? doczeka? tych sparingów z Zeganem
____________ http://www.gangsters.pl/index.php?polec=621
|
|
|
|
 |
Ronnie
|
Jestem z ?odzi.Mam 30 lat,waga 125kg,obwód ramienia 53cm.Mam za soba par? startów jako amator w pó?ci??kiej,boksowa?em min. z Piotrkiem Â|cieszko,którego de facto wtedy roznios?em,ale za uderzenie z g?owy dosta?em dyskwalifikacj?.Mniejsza jednak z tym,gdy? by?o to ?adnych par? lat temu,a dzisiaj mamy inn? rzeczywisto?.
Chcia?bym teraz powróci? na ring z tym?e w formule zawodowej.Jakie s? na to szanse i co mam zrobi?,do kogo si? zg?osi?,aby powalczy? troch? w boksie zawodowym?
Dzi?ki z góry za odpowied?
|
|
|
|
 |
Ronnie
|
Nikt nic nie wie na dany temat?
|
|
|
|
 |
Duncan
|
Ronnie wrote: Jestem z ?odzi.Mam 30 lat,waga 125kg,obwód ramienia 53cm.Mam za soba par? startów jako amator w pó?ci??kiej,boksowa?em min. z Piotrkiem Â|cieszko,którego de facto wtedy roznios?em,ale za uderzenie z g?owy dosta?em dyskwalifikacj?.Mniejsza jednak z tym,gdy? by?o to ?adnych par? lat temu,a dzisiaj mamy inn? rzeczywisto?.
Chcia?bym teraz powróci? na ring z tym?e w formule zawodowej.Jakie s? na to szanse i co mam zrobi?,do kogo si? zg?osi?,aby powalczy? troch? w boksie zawodowym?
W wieku 30 lat, maj?c pare walk na koncie, bedzie bardzo cie?ko przej? na zawodostwo i nie wiem czy .... bezpiecznie.
Bardzo nam mi?o, ze poda?e swoje wymiary  , ile masz w ?apie i w ogóle, ale to sie na boks za bardzo nie przek?ada, echch, jakby miesnie przek?ada?y si? na umiej?tnos? walki....zawodowy boks by?by dla ka?dego byczka z si?ownii a Pudzian dzier?y? by wszystkie pasy HW (nawet IBC!!!  ). Bardzo dobrym tego przyk?adam jest niejaki Bob Sapp - mieszny cz?owiek.
Jeli chcesz przej? na zawodostwo (nie wiem jakie sa dok?adne obustrzenia) proponuje sie skontaktowa? z PZB (listownie czy telefonicznie) i wtedy zapewne sie dowiesz, co trzeba zrobic zeby dosta? licencje zawodwego pieciarza.
1. Kariere amatorska nie jest szczególnie wymagana. Jest wielu bokserów ( w tym z Naszego podwórka), która j? mieli skromn? lub ?adna.
2. Nigdzie nie jest powiedziane, ze musisz mie? promotora.... . To nie jest ?aden wymóg czy co...
3. 125 kg. ? I Ty kiedykolwiek walczy?e w LHW? Mam nadzieje, ze to sama natura...
____________ " ...jak sądze Polacy nigdy nie mieli klasowego pięściarza, którego mogli nazywać prawdziwym zwycięzcą przed Adamkiem. (...) Myślę, że oni byliby teraz podekscytowani nawet jeśli Adamek walczyłby z Królikiem Bugsem"
|
|
|
|
 |
Ronnie
|
Duncan wrote:
W wieku 30 lat, maj?c pare walk na koncie, bedzie bardzo cie?ko przej? na zawodostwo i nie wiem czy .... bezpiecznie.)
uwa?am,?e mam pewne predyspozycje do tego sportu
Duncan wrote: Bardzo nam mi?o, ze poda?e swoje wymiary  , ile masz w ?apie i w ogóle, ale to sie na boks za bardzo nie przek?ada, echch, jakby miesnie przek?ada?y si? na umiej?tnos? walki....zawodowy boks by?by dla ka?dego byczka z si?ownii a Pudzian dzier?y? by wszystkie pasy HW (nawet IBC!!!  ). Bardzo dobrym tego przyk?adam jest niejaki Bob Sapp - mieszny cz?owiek.)
tak si? sk?ada,?e nigdy nie zaniedbywa?em treningu bokserskiego,nawet trenuj?c intensywnie na si?owni,wi?c nie jestem te? pierwszym lepszym ch?opakiem z si?owni,który nagle wymyli? sobie starty bokserskie.
Jeli chodzi o Pudziana to uwa?am,?e nie ma on serca do walki,dlatego te? nigdy nie odniós? by ?adnych sukcesów na ringu-pomimo tego,i? chwali si? wszem i wobec ,?e 7 lat boksowa? rzekomo u Kossedowskiego-ale pomi?my t? kwesti?...
Duncan wrote: Jeli chcesz przej? na zawodostwo (nie wiem jakie sa dok?adne obustrzenia) proponuje sie skontaktowa? z PZB (listownie czy telefonicznie) i wtedy zapewne sie dowiesz, co trzeba zrobic zeby dosta? licencje zawodwego pieciarza.
Dzi?kuj? bardzo za odpowied? i rad?
|
|
|
|
 |
wojtas
|
Ronnie wrote: Jestem z ?odzi.Mam 30 lat,waga 125kg,obwód ramienia 53cm.Mam za soba par? startów jako amator w pó?ci??kiej,boksowa?em min. z Piotrkiem Â|cieszko,którego de facto wtedy roznios?em,ale za uderzenie z g?owy dosta?em dyskwalifikacj?.Mniejsza jednak z tym,gdy? by?o to ?adnych par? lat temu,a dzisiaj mamy inn? rzeczywisto?.
czesc kolego tak na marginesie to wiek Twoj na sport jest juz za pozno. Ale czemu nie jezeli trzymasz sie na silach i cos potrafisz i jestes dobry to radze Tobie wybrac sie do warszawy. Do trenera Krzysztofa Kosedowskiego Legia osrodek szkoleniowy na bemowie, sprawdzi Cie i powie czy masz szanse...powodzenia
|
|
|
|
 |
Zolw
|
Dlaczego niby akurat do Kosedowskiego, mo?e równie dobrze jecha? do ka?dego warszawskiego trenera
____________ " I'll live and die for my championship"
|
|
|
|
 |
wojtas
|
Zolw wrote: Dlaczego niby akurat do Kosedowskiego, mo?e równie dobrze jecha? do ka?dego warszawskiego trenera 
bo jest przy stajni polish boxing promoszon i moze pomuc, bo na miejscu jest taki trener jak Grimitruk i sie dobrze znaj?...
|
|
|
|
 |
|
|
 | |  |
|
Strona 1 z 2
|
Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Ukrytych i 1 Gość Zarejestrowani użytkownicy: None
|
nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum nie możesz edytować swoich postów na tym forum nie możesz kasować swoich postów na tym forum nie możesz głosować w ankietach na tym forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum You can post calendar events in this forum
|
|
|
|
|