Home    Forum    Szukaj    FAQ    Rejestracja    Zaloguj
Nowy temat  Odpowiedz Strona 1 z 1

Kolory rekawic na glownej stronie
Autor Wiadomość
Post Kolory rekawic na glownej stronie 

Czy mozna by poprosic zeby troszeczke zmienic kolory rekawic przedstawiajace sekcje z nowymi i bez nowych postow na glownej stronie?  Mam problemy z rozroznianiem akuratnie tych dwoch kolorow (chyba pewne odcienie zielonego i czerwonego, tak?) nie widze miedzy nimi prawie zadnej roznicy.

Offline View user's profile Send private message
Download Post Back to top Page bottom
Ja nie mam problemow z rozroznieniem kolorow i mi sie tez to nie podoba   :119:  :protest:
Rozumiem ze chcecie to forum ulepszac ale to jest cios ponizej pasa :biala flaga:
Po pierwsze rekawice sa oblesne po drugie zbyt malo sie wyrozniaja rekawice "czerwone" w starym systemie otwieralem forum i od razu rzucalo mi sie w oczy cos nowego a teraz musze sie przygladac

Jednym slowem szwankuje przejrzystosc!!! :mnich:

Jezeli juz tak bardzo chcecie rekawice to niech jedna bedzie biala a druga czarna czy czerwona! :papiez:

O kurde co to - Gwahlur ma ju? moc ustawodawcz? i wykonawcz? ??

Mi si? to podoba?o, z tego wzgl?du, ?e odró?nia?em forum od boxingforum - bo s? identyczne - by?a fajna akcja robienia logo i "usiad?a" a takto bym po logo odró?nia?

ImageImage

Poprawiony kolor czerwonej - powinien byc bardziej rozroznialny. Zreszta sami zdecydujcie czy zmieniac, czy zostawiac po staremu.

soql wrote: 
O kurde co to - Gwahlur ma ju? moc ustawodawcz? i wykonawcz? ??

Mi si? to podoba?o, z tego wzgl?du, ?e odró?nia?em forum od boxingforum - bo s? identyczne - by?a fajna akcja robienia logo i "usiad?a" a takto bym po logo odró?nia?

To byla tylko prosba, ktora akurat przypadkiem zostala rozpatrzona pozytywnie   aby wzmocnic moc slow moich dodatkowo doczepilem sylwetke niekwestionowanego ponoc autorytetu  :papiez:
Pomysl odroznienia sie jest dobry ale nic na sile, niech te rekawice beda ladniejsze i bardziej sie od siebie rozniace!]

Widze Redrum ze to menu z linkami nie "wchodzi" juz na strone (wygladalo jakby bylo niedomkniete) i bardzo dobrze! :red-dance:

Gwahlur wrote: 
Widze Redrum ze to menu z linkami nie "wchodzi" juz na strone (wygladalo jakby bylo niedomkniete) i bardzo dobrze! :red-dance:

Pamietam, ze ktos juz poruszal ten problem - ale tak naprawde ja nic przy tych linkach nie majstrowalem od momentu zainstalowania. U mnie pod Opera menu zawsze wygladalo tak samo - kilka razy sprawdzalem tez pod IE i zawsze bylo w porzadku.

Widzisz redrum a ja Ciebie juz popchwalilem
Nie jest to moj komputer, wiec nie daj boze zebym wrocil do domu i bylo inaczej
Problem polega na tym ze ta zakladka nie jest do konca wsunieta w pozycji "close" tylko wystaje jakis centymetr-poltora wiecej niz powinna, denerwowalo mnie to wiec chcialem to wylaczyc ale nigdzie nie znalazlem opcji...

Nowy temat  Odpowiedz  Strona 1 z 1

Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Ukrytych i 1 Gość
Zarejestrowani użytkownicy: None

Permissions List