Home    Forum    Szukaj    FAQ    Rejestracja    Zaloguj
Nowy temat  Odpowiedz Strona 1 z 18
Skocz do strony 1, 2, 3 ... 16, 17, 18  Nastêpna
Go to page   
Krzysztof Wlodarczyk - Fracisco Palacios
Autor Wiadomo¶æ
Post Krzysztof Wlodarczyk - Fracisco Palacios 

Palacios szybszy niz Diablo, skory do podjecia ryzyka, ods³ania sie, 8 rund mêskiej walki z Page'em znios³ dobrze kondycyjnie. Wlodarczyk jakis czas temu mial operacje kolana, niedawno jeszcze chodzil o kulach. Niepokoj±ce.

Offline View user's profile Send private message
Download Post Back to top Page bottom
Post Re: Krzysztof Wlodarczyk - Fracisco Palacios 

Jak nie lokiec to kolano... gwah zarzuc jakies merytoryczne argumenty a nie juz w pierwszym poscie szukasz ewentualnych wymowek

Offline AIM Address View user's profile Send private message Visit poster's website

To nie wymówka tylko powód. Adamek s³abo wyglada³ z Estrada poniewaz nakoksowa³ wydatnie swoje cia³o i to tez nie by³a wymówka, tylko przyczyna. Raz ³okiec raz kolano, bo raz ma operacje tego raz tamtego, do tego operacja nosa, wczesniej cos tam jeszcze. Duzo walk, du¿o operacji, to budzi niepokój o zu¿ycie organizmu wieksze niz jego 29 lat boksera zawodowego.

Ja to czuje ze walka W³odarczyk - Palacios zostanie rozegrana po Niemiecku... a smrrrud bedzie ze hej, no ale zobaczymy. moje przeczucia nie musza sie wcale potwierdzic  

Czuje kontrowersyjny wynik walki, punktow± wygrana Krzyska SD:12, MD:12 i gwizdy na widowni ludzi co nie do koñca zgadzaj± sie z wynikiem tego pojedynku, obym siê myli³ i mam nadzieje ¿e Krzysiek nie pozostawi ¿adnych z³udzeñ tak jak w rewan¿u z Frago tego ¿ycze jemu i nam kibicom.

Ale mnie wkur... ¿e ta gala jednak nie bedzie w Trójmie¶cie!!   a mia³o byæ tak piêknie.

JARISS napisa³(a): [View Post]
Czuje kontrowersyjny wynik walki, punktow± wygrana Krzyska SD:12, MD:12 i gwizdy na widowni ludzi co nie do koñca zgadzaj± sie z wynikiem tego pojedynku

JARISS od smrrrrodu nikt jeszcze nie umar³, a chcesz by grupa HKP wygine³a ? no w³asnie. Smród mozna wytrzymaæ, ja to sobie zawsze t³umacze w ten sposób. Nikomu nie ¿ycze ¼le. Z pocz±tku ¶mierdzi najbardziej, pózniej w miare up³ywu czasu smród czuæ juz coraz mniej, a na koniec tylko kiedy sie wspomina dane wydarzenie to smród powraca..  Gdyby Pan Andrzej Wasilewski mia³ wiêcej rozs±dku w doborze zawodników do swojej grupy..   i tak np. mia³ mo¿liwo¶æ miec u siebie Adamka o ile dobrze pamietam dawno temu o tym mowi³, ¿e wybiera³ z po¶ród dwóch: Adamek, Zegan - wybra³ Zegana, b³±d. Adamek wygrywa i nie trzeba do tego robic smrodu, poza tym zarabia miliony a Zegan.. ?   dalej: Kiedys pisa³, ¿e w rozmowie (bodaj ze Zbarskim ?) powiedzia³ ze w Alberta nie warto inwestowaæ, ze woli Bonina.. dzis Albert zdobywa laury i zarabia miliony (bez smrodu) a bonin siedzi i obgryza marchewkê i czy kto¶ jeszcze w ogóle o nim pamieta .. ?   a ile smrodu wczesniej by³o..   itd. itd.

Palacios od Page'a przegrywa z W³odarczykiem wyra¼nie, bardzo mo¿liwe, ¿e przed czasem. Przecie¿ on przyjmowa³ praktycznie ka¿d± praw± na twarz i co gorsza - nie wyci±ga³ ¿adnych wniosków z udanych akcji Page'a. W³odarczyk nie g³aszcze, równocze¶nie jest na tyle skuteczny w obronie, ¿e nie da³by sobie zrobiæ krzywdy.
Spinanie siê Krzy¶ka jest ju¿ na tyle oczywistym czynnikiem, ¿e mo¿emy ju¿ w domy¶le dodawaæ zastrze¿enie "o ile siê nie usztywni"  

Tyle tylko, ¿e to by³ Palacios sprzed 3 lat. Nie wiem, jak siê rozwin±³ od tego czasu, ¿adnej innej walki nie widzia³em.

Nie s±dzê, ¿eby do zwyciêstwa by³ potrzebny wa³ek. Nie wydaje mi siê te¿, by yale ustala³ termin walki nie uwzglêdniaj±c czasu, w jakim Krzysiek dojdzie do 100% sprawno¶ci.

To co wszyscy w zasadzie podkre¶laj±, wydaje siê byæ prawd±. Dziwny piê¶ciarz z tego Palaciosa, ojciec chaos, matka improwizacja. Trzeba przyznaæ, ¿e on jako¶ z tymi swoimi u³omno¶ciami, brakami potrafi³ skleciæ w miarê skuteczny boks. Takie dziwol±gi z natury s± nieprzewidywalne, ale szczerze to ja jaki¶ wielkich obaw nie mam. Diablo od dwóch walk (Frago II, Robinson) boksuje na du¿ej pewno¶ci siebie, g³owa chyba dojrza³a do tytu³u, my¶lê, ¿e Palacios go akurat nie usztywni i prêdzej czy pó¼niej, W³odarczyk rywala ustrzeli. Taki otwarty boks to wrêcz powinno byæ "w to mi graj" dla Krzy¶ka.

Palacios jest do trafienia, nie przecze, Krzysiek ma nokautuj±ce uderzenie i mo¿e byæ tak ¿e obejdzie sie bez niepotrzebnego smrodu, mo¿e tak byæ. Najlepszy by³by czysty brutalny nokaut, nikt by nie mia³ ¿adnych watpliwosci. Ale jak dojdzie do kolejnego smrodu to nie bede zdziwiony. Ile tego juz by³o ? bior±c pod uwagê samego tylko Wlodarczyka widze to tak:

1. Imamu Mayfield     - SMRÓD (diablo te walke przegra³)
2. Siarhei Karanevich - SMRÓD (diablo te walke przegra³)
3. Steve Cunningham I - SMRÓD (diablo te walke przegra³, pamietam ze SMRRRRóD by³ wtedy bardzo g³o¶ny i dono¶ny, st±d rewan¿)
4. Ismail Abdoul - SMRÓD (¯uraczek 'ratuje' sytuacje w 12 rundzie, inaczej diablo by te walke przegra³)
5. Pavel Melkomyan - SMRÓD (tym razem w druga strone)
4. Giacobbe Fragomeni I - SMRÓD (by³y spore kontrowersje co do werdyktu, dziwnie wysoka punktacja gospodarzy dla rudego, to niespotykane we w³oszech..)

troche duzo tego, zw³aszcza jak bior±c pod uwagê ile diablo ma w rekordzie walk z ogórkami, slowakami, jasiami, pomidorami, kelnerami..  

kriksos wrote: [View Post]

troche duzo tego, zw³aszcza jak bior±c pod uwagê ile diablo ma w rekordzie walk z ogórkami, slowakami, jasiami, pomidorami, kelnerami..  

Zaraz siê oka¿e ¿e zamiast walczyæ to otwiera warzywniaka   oj kriksos skad ta niechêæ do W³odarczyka?? by³o troche kontrowersji w jego karierze ale bez przesady zobacz co robi± u naszych s±siadów tam s± dopiero WA£KI.

Nowy temat  Odpowiedz  Strona 1 z 18
Skocz do strony 1, 2, 3 ... 16, 17, 18  Nastêpna

Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Ukrytych i 1 Go¶æ
Zarejestrowani u¿ytkownicy: None

Permissions List
nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów na tym forum
nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach na tym forum
nie mo¿esz edytowaæ swoich postów na tym forum
nie mo¿esz kasowaæ swoich postów na tym forum
nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach na tym forum
You cannot attach files in this forum