| Autor |
Wiadomość |
Mpoweross
|
ivan wrote: To ten sparing w którym Najman broni? si? kolanem, odwraca? g?owe o 180 stopni i zamyka? oczy przy ka?dym ruchu Salety ?
widzisz,ja wowie o rzeczach jakie widzialem,nagrywalem ten sparing tak jak sparing z przereklamowanym Soszynskim.Z Saleta po dobrym sparingu minimalne przegral(w walce by Salete znokautowal) a Soszynski to nie byl rywal godny dla"Tescia"  Wiec nie pisz glupot kolego
|
|
|
|
 |
sykes
|
Mpoweross wrote: ivan wrote: To ten sparing w którym Najman broni? si? kolanem, odwraca? g?owe o 180 stopni i zamyka? oczy przy ka?dym ruchu Salety ?
widzisz,ja wowie o rzeczach jakie widzialem,nagrywalem ten sparing tak jak sparing z przereklamowanym Soszynskim.Z Saleta po dobrym sparingu minimalne przegral(w walce by Salete znokautowal) a Soszynski to nie byl rywal godny dla"Tescia"  Wiec nie pisz glupot kolego 
Tak sobie czytam te indywidua... i nie mog?em nie zareagowa?... a sk?d tu si? wzi?? u diab?a Soszy?ski??
Mowa o Salecie i testim, a tu nagle pojawia si? zakopia?czyk
No có? ka?dy argument jest dobry przy braku argumentów rzeczowych
|
|
|
|
 |
Mpoweross
|
sykes wrote: Tak sobie czytam te indywidua... i nie mog?em nie zareagowa?... a sk?d tu si? wzi?? u diab?a Soszy?ski??
Chodzilo mi o to ze wypowiadam sie o rzeczach jakie widzialem(nawet nagrywalem) Chcialem przez to powiedziec ze troche jednak widzialem  Ale masz Sykes racje o Soszynskim nie ma co gadac..
|
|
|
|
 |
sykes
|
Mpoweross wrote: sykes wrote: Tak sobie czytam te indywidua... i nie mog?em nie zareagowa?... a sk?d tu si? wzi?? u diab?a Soszy?ski??
Chodzilo mi o to ze wypowiadam sie o rzeczach jakie widzialem(nawet nagrywalem) Chcialem przez to powiedziec ze troche jednak widzialem  Ale masz Sykes racje o Soszynskim nie ma co gadac..
Nie twierdz?, ?e nie ma o czym gada?, fakt pozostaje faktem, i? do? przeci?tnie sobie radzi i to tyle w tym temacie. Moje pytanie nie dotyczy ew. post?pów Soszy?skiego w ringu, a li tylko zwyk?ej ciekawoci sk?d w kontekcie rozmów nt te? vs Saleta wzi?? si? Grzesiek? Oki nie oczekuj? odpowiedzi. A propos wartoci bokserskiej Soszy?skiego to szybko zmieniasz zdanie:
Mpoweros_Amigos wrote: Quote: czyli z Grzeka nic nie bedzie
Mylisz sie
to Twoje s?owa z tematu "Grzegorz Soszy?ski" autorstwa Duncana.
|
|
|
|
 |
qfox
|
GRB wrote:
o jakie 90 stopni , praw? r?k? , to si? zgodze
Saleta móg? spokojnie wsta? na "5" , ale czeka? sobie na kucajka a? s?dzia policzy wi?cej , nagle jak us?ysza? "ten" to si? zerwa? , zacz?? udawa? zdziwionego i nawet sprawia? pozory ?e chce walczy? dalej  Ja nie mam ?adnych w?tpliwoci ?e zrobi? to celowo , najsprytniejsza rezygnacja z dalszej walki jak? widzia?em
Ale to tylko potwierdza inteligencje Przema , zamiast ucieka? , wali? w jaja czy si? podda? , on wsta? sobie na "10 i pó?" i jeszcze udawa? ?e nie wie co si? dzieje. Kasa w kieszeni , wstydu nie ma ma , pretensji te? nikt o to nigdy do niego nie mia? 
 GRB rozumiem ?e za pó?no wstaje przy 3 liczeniu, ale tutaj moim zdaniem wsta? dobrze. W tych starych walkach to nawet du?o ruchu by?o wida? i ch?ci do walki :).
____________ Swarovski , polistyren ekstrudowany , piotr harasimowicz, hotel poznań
|
|
|
|
 |
Maluszek
|
Mpoweross ma prosb? do Ciebie - czy mo?esz wrzucic na jaki serwerek ten sparing b?d? dwa s?dze ze nie tylko ja by?bym tym zainteresowany
polecam
http://www.megaupload.com
wtedy kazdy z nas b?dzie móg? ocenic kto kogo i w jaki sposób.
|
|
|
|
 |
radekk
|
Mpoweross wrote: ivan wrote: To ten sparing w którym Najman broni? si? kolanem, odwraca? g?owe o 180 stopni i zamyka? oczy przy ka?dym ruchu Salety ?
Skoro wywo?ujesz tu Grzeka to mo?e warto podkreli?,?e Twoj idol nie chcia? podj?? r?kawicy z nim.Proponowa?em mu 5000 USD za t? walk? (w zyciu tyle w ringu nie zarobi?) za Salete proponowa?em mu 10000 chcia? 25000 (nikt nigdy tyle nie da on specjalnie stawia zaporow? cen? bo wie ze do tego nigdy nie dojdzie to samo robi z Soszy?skim).A mo?e Twój idol zawalczy z Grzekiem?
|
|
|
|
 |
Duncan
|
Tak z ciekawosci...
Czym sie sugerowaliscie (no chyba, ze sam z w?asnej inicjatywy dawales kase  ) dajac takiemu Najmanowi takie pieniadze ?
Za 5000 to mielibyscie super-przeciwnika jak na Grzeska
10000 ? Tyle to chyba kosztowa? Cook...
____________ " ...jak sądze Polacy nigdy nie mieli klasowego pięściarza, którego mogli nazywać prawdziwym zwycięzcą przed Adamkiem. (...) Myślę, że oni byliby teraz podekscytowani nawet jeśli Adamek walczyłby z Królikiem Bugsem"
|
|
|
|
 |
Mpoweross
|
radekk wrote: Skoro wywo?ujesz tu Grzeka to mo?e warto podkreli?,?e Twoj idol nie chcia? podj?? r?kawicy z nim.Proponowa?em mu 5000 USD za t? walk? (w zyciu tyle w ringu nie zarobi?) za Salete proponowa?em mu 10000 chcia? 25000 (nikt nigdy tyle nie da on specjalnie stawia zaporow? cen? bo wie ze do tego nigdy nie dojdzie to samo robi z Soszy?skim).A mo?e Twój idol zawalczy z Grzekiem?
Czlowieku,nie zartuj sobie  kim Ty jestes ze takie rzeczy wygadujesz.Pytalem Marcina jak bylo i powidzial ze to jakis redaktor z SE mu walke z Soszynskim proponowal tyle ze za 2000$ a nie 5000$.Najman mowil ze ta propozycja padla tydzien po walce z Simko,nie wzial jej bo Soszynski mial tylko jedna walke na koncie a on 9.Pytalem go dzisiaj i mowil ze za 5000$ moze sie bic nawet dzisiaj wieczorem bo juz zaczal trenowac do nastepnej walki.Wiec jak, moze dzisiaj wieczorem?Jak masz kase oczywiscie..Marcin powidzial mi tez "abym nie tracil czasu na gadanie z palantami"  To tak na marginesie.Co do Salety szkoda gadac,widziales jaki numer wywinal w Krakowie..!?
|
|
|
|
 |
Mpoweross
|
[wiadomosc z ostatniej chwili] Juz chyba wiem kim pan jest panie Konderek.Prawda? jezeli chodzi o walke z Saleta to tez pan klamie.Proponowal pan Najmanowi 5000$ a Najman powiedzial 10000$.mam pytanie,dlaczego pan klamie?
|
|
|
|
 |
|
|