Dostałem trzy strony prospektów, i mamy wniosek (plus orzeczenie o nie byciu powiązanym
Ukończenie kursy nie jest równoznaczne z przyznaniem licencji sędziego, będą one przyznawane (po spełnieniu dodatkowych, wymienionych w Regulaminie WBZ warunków) w zależności od aktualnego zapotrzebowania Wydziału. W pierwszej kolejności licencje będą przyznawane osobom, które uzyskają najlepsze wyniki egzaminów.
Cały kurs ma trwać dzień, a na następnym nastąpić egzamin. Miejsce Wawa, a koszt 850 zł.
Egz. pisemny 1 h, egz. ustny 4 h.
Pierwsze wrażenie ? Bujda dla naiwnych, szukanie frajerów...
Ale tu mamy dialogi życia:
zawodnik
Data: 21-01-2009 17:03:50
I skąd mamy być pewni, że to nie próba wyłudzenia 850zł za nic nie znaczący świstek?
Kaktus
Data: 21-01-2009 17:05:45
Organizarorzy nie są osobami prywatnymi, czy to wyjaśnia wątpliwości?
Nawet mi się tu nie chce pisać, co PZB - organizacja publiczna już wyprawiała, jakie ma problemu ile postępowań.
Już pomijam fakt jak taki gość znikąd miałby szanse przebicia sie, bez powiązań, których przecież nie może mieć, gdziekolwiek
"...jak sądze Polacy nigdy nie mieli klasowego pięściarza, którego mogli nazywać prawdziwym zwycięzcą przed Adamkiem. (...) Myślę, że oni byliby teraz podekscytowani nawet jeśli Adamek walczyłby z Królikiem Bugsem"