Home    Forum    Szukaj    FAQ    Rejestracja    Zaloguj
Nowy temat  Odpowiedz Strona 1 z 1

KURS DLA SĘDZIÓW BOKSU ZAWODOWEGO
Autor Wiadomość
Post KURS DLA SĘDZIÓW BOKSU ZAWODOWEGO 

To wszystko przypomina mi w formię zbieranie ludzi na ogórki do Niemiec - totalna łapanka.

Dostałem trzy strony prospektów, i mamy wniosek (plus orzeczenie o nie byciu powiązanym ), zakres materiału wiedzy, którą musi posiadać adept kursu i, co mi się strasznie spodobało,

Ukończenie kursy nie jest równoznaczne z przyznaniem licencji sędziego, będą one przyznawane (po spełnieniu dodatkowych, wymienionych w Regulaminie WBZ warunków) w zależności od aktualnego zapotrzebowania Wydziału. W pierwszej kolejności licencje będą przyznawane osobom, które uzyskają najlepsze wyniki egzaminów.

Cały kurs ma trwać dzień, a na następnym nastąpić egzamin. Miejsce Wawa, a koszt 850 zł.
Egz. pisemny 1 h, egz. ustny 4 h.

Pierwsze wrażenie ? Bujda dla naiwnych, szukanie frajerów...

Ale tu mamy dialogi życia:

zawodnik
Data: 21-01-2009 17:03:50

I skąd mamy być pewni, że to nie próba wyłudzenia 850zł za nic nie znaczący świstek?

Kaktus
Data: 21-01-2009 17:05:45

Organizarorzy nie są osobami prywatnymi, czy to wyjaśnia wątpliwości?

Nawet mi się tu nie chce pisać, co PZB - organizacja publiczna już wyprawiała, jakie ma problemu ile postępowań.

Już pomijam fakt jak taki gość znikąd miałby szanse przebicia sie, bez powiązań, których przecież nie może mieć, gdziekolwiek  

"...jak sądze Polacy nigdy nie mieli klasowego pięściarza, którego mogli nazywać prawdziwym zwycięzcą przed Adamkiem. (...) Myślę, że oni byliby teraz podekscytowani nawet jeśli Adamek walczyłby z Królikiem Bugsem"
Offline View user's profile Send private message
Download Post Back to top Page bottom

Nowy temat  Odpowiedz  Strona 1 z 1

Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Ukrytych i 1 Gość
Zarejestrowani użytkownicy: None

Permissions List