Home    Forum    Szukaj    FAQ    Rejestracja    Zaloguj
Nowy temat  Odpowiedz Strona 1 z 1

Legends live forever...
Autor Wiadomość
Post Legends live forever... 

Andre Agassi zagra? dzisiaj dla mnie po raz ostatni.
Idol, wzorzec, autorytet, drugi ojciec, on mnie wychowal na korcie, on mnie wychowal po czesci w zyciu. DZisiaj po raz ostatni widzialem jego cudny return, mocno podkrecony serwis, bol, radosc, zmeczenie, nadzieje na jego twarzy na korcie, w jego wykonaniu, wieczorem, na eurosporcie. Ostatni raz p?aka?em tu? po jego przegranym meczu.

Ani Duncan Rahmana, ani GRB Mayorge, ani popierdoleni Go?ot?, nikt z was nie kochal swojego idola tak jak ja Andre Agassiego. Czasem zastanawialem sie czy ja bardizej lubie PAcquaio czy Agassiego.

Tyle ze po tym pierwszym nigdy nie plakalem.

ble tenis  :vom: Lubi?em tylko Sticha i Kord? (chyba tak ich si? pisa?o)

Pami?taj Pucek, ?e "sport niekontaktowy to nie jest sport"  

Image

Fajne to zdjecie Andre z Anna.Szkoda ze oboje juz nie graja.Mimo ze nigdy nie bylem fanem Agassiego to i mi zal jest ze tak wielki zawodnik zegna sie z kortem. Wspanialy return to pierwsza rzecz jak mi sie kojarzy z tym tenisista.Mysle ze Agassi nie bylby tak znany gdyby nie inny niesamowity tenisista a mianowicie P.Sampras.Mecze miedzy tymi zawodnikami to jest klasyka tenisa.Sampras wspaniale serwujacy,grajacy przy siatce kontra Agassi czyli najlepszy return na swiecie, coz to byly za mecze.Nigdy nie zapomne zdjecia zrobionego na galowym przyjeciu po zakonczeniu Wimbledonu w 1992 roku ,na ktorym widnieje Andre(jeszcze z dlugimi wlosami) ze Steffi Graff.Kto by pomyslal ze za kilka lat beda malzenstwem.Przykro mi jest patrzec na obeny tenis gdzie bez dwoch zdan panuje Roger Federer ,ktory wygrywa wszedzie oprocz French Open i innych turniejow na cegle .Tam rzadzi Nadal.Co prawda Roger gra wspaniale ale wg mnie nazywanie go najlepszym tenisista w historii jest narazie przedwczesne.Zeby krol Roger mial klopoty to trzeba aby jego rywal ciagle atakowal,nie dawal
 mu chwili wytchnienia,czesto biegal pod siatke i bardzo dobrze serwowal.Wlasnie tak grajacy
Sampras bylby dla bardzo niewygodnym rywalem dla Fedrera i mialby duze szanse na wygranie ze Szwajcarem.Mysle ze pime Becker tez nie bylby bez szans z obecnym Fedrerem.

Offline View user's profile Send private message
Download Post Back to top Page bottom
Szkoda Agassiego - gra? chyba najd?u?ej na wysokim poziomie ze wszytkich wielkich. Poza tym nie by?o takiego którego nie by?by  w stanie nie ogra?. Wielki sportowiec.

Offline View user's profile Send private message
Download Post Back to top Page bottom

Nowy temat  Odpowiedz  Strona 1 z 1

Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Ukrytych i 1 Gość
Zarejestrowani użytkownicy: None

Permissions List