Duncan, czy to jest dla Ciebie takie istotne czy tak naprawdę to kolejny pretekst do przyj...nia Adamkowi; bo mnie tak naprawdę g...no obchodzi, że Tomek jest tak naiwny (albo mu za to zapłacili

) że gotów jest całować po sukience tatkę Rydzyka i opowiadac takie farmazony... może on pojmuje religijność własnie tak jak całe towarzystwo toruńskie i jego wierni-prawda jest taka, że takie pojmowanie religijności dotyczy pzrynajm niej 70% katolików w Polsce;
To jest szersza dyskusja. Wiesz, mówi się, ze w Polsce jest podział na Kościół Toruński i Kościół Krakowski. Adamek ze swoją niesamowitą zachłannością i takim niedorozwinięciem duchowym siada w jednym szeregu z moherami i Nowakami. Tylko trzeba tu poruszayć sprawę trochę braku opieki nad Tomkiem ponieważ samodzielny kontakt z mediami kończy się tragedią. Mu to po prostu szkodzi. Raz coś chopak z gór powie o dziwkach Gołoty, innym razem o Rydzyku. On powinien zdecydowanie tylko boksować, jak Masternak. Nie każdy jest Saletą...
Tyle było płaczu jak Dawid poszedł, przez pomyłkę, do więzienia. Że jaki to wizerunek, ze jaki przykład, wzór ... i to całe pseudo dydaktyczne pieprzenia. To co robi Adamek jest dużo gorsze. Zastanów się nad tym. Mnie jest wstyd, ze ten gość wspiera otwarcie to co w tym kraju najgorsze, to co degeneruje pojęcia Boga w każdym z nas. To jest obrzydliwe.
...jak sądze Polacy nigdy nie mieli klasowego pięściarza, którego mogli nazywać prawdziwym zwycięzcą przed Adamkiem. (...) Myślę, że oni byliby teraz podekscytowani nawet jeśli Adamek walczyłby z Królikiem Bugsem"