| Autor |
Wiadomo¶æ |
POLboks
Do³±czy³: Kwiecieñ 2005
|
 MARIUSZ WACH vs TYE FIELDS
Ciekawy pojedynek, zobaczymy jak Mariusz radzi sobie z silnymi ciosami. Tye powinien byc rozbity do 4 rund, chyba ze "polski wiking" jednak wikingiem sie nie okaze, bo to ze w tym pojedynku cos zbierze jest pewne. Generalnie jest dobrze, takich przeciwnikow w Polsce by nie mial a tak przynajmniej rzeczywiscie ma szanse dostukac sie o walke z ktoryms Kliczko pod koniec roku.
|
|
|
|
 |
GRB
|
 Re: MARIUSZ WACH vs TYE FIELDS
Dobry matchmaking, Fields jest boksersk± kalek± do tego ju¿ nienajm³odsz± ale ma g³o¶ne nazwisko i wci±¿ jest na swój sposób medialny. Bokser z ambicjami walki o pas, na jakiego kreuje siê ostatnio Wacha, nie mo¿e daæ zobaczyæ Fieldsowi 3 rundy
|
|
|
|
 |
JARISS
Do³±czy³: Maj 2006
|
 Re: MARIUSZ WACH Vs TYE FIELDS
Dobra promocja dla Mariusza Wacha podoba mi siê dobieranie wysokich rywali ewidentnie pod braci K: Kevin McBride, Tye Fields a kolejny dobry by³ by Michael Grant lub powracaj±cy na ring Jameel McCline.
Typ na walkê: Mariusz Wach KO:4
____________ Sauerland vs Kohl
Mistrzostwa Swiata w Wa³kowaniu!!!
|
|
|
|
 |
brona
Do³±czy³: Czerwiec 2011
|
Siê porobi³o. Mariusz Wach du¿ym faworytem do siódmego czy ósmego KO z rzêdu  Bez z³o¶liwosæi to widaæ bardzo du¿± zmianê (jako¶æ jego boksu i nastawienie psychiczne) i chocia¿ w walkê o tytu³ nie wierzê (chyba ¿e o "tytu³" Powietkina  ), to mo¿e dojdzie do jakiej¶ walki, któr± zainteresuje siê nie tylko polonia, np. z Sethem Mitchellem w 2 po³owie roku.
|
|
|
|
 |
POLboks
|
 Re: MARIUSZ WACH vs TYE FIELDS
Mariusz do 3 rundy bez polotu asekuracyjnie az do przesady.
4 runda tla Fieldsa
5 runda Fields przez 2.5 minuty punktuje Wacha ktory zbiera sie w koncowce i laduje ladne ciosy w koncowce
6 runda Fields ledwo czlapie, Wach wykorzytuje sytlacje i po ladnej kombinacji Tye laduje na deskach gdzie sedzia przerywa walke.
Spostrzezenia moje sa takie ze Wach boksowal zbyt asekuracyjnie stad tez walka bardzo przecietna. Wydaje sie ze Golota z Bowe w ringu dostarczyli by wiecej emocji
|
|
|
|
 |
JARISS
Do³±czy³: Maj 2006
|
Mariusz Wach trochê za spokojnie na pocz±tku, Polak odda³ brzydko rundy 4 i 5 puzniej przycisno³ a TKO bardzo ³adne Tye pad³ jak ¶ciêty
Podoba mi siê obijanie przez Mariusza wielkich bokserów by³ McBride teraz Tye Fields poprosze na kolejn± walke Michael Grant po takiej konfrontacji pojedynek o EBU z tym ¿e Waszka walczy w USA i nie wiem czy ten pas go interesuje??
____________ Sauerland vs Kohl
Mistrzostwa Swiata w Wa³kowaniu!!!
|
|
|
|
 |
Ranger
Do³±czy³: Pa¼dziernik 2009
|
Grant to bardzo sluszny wybor
Micheal ktory juz w walce z damkiem byl 3ci± lig±, od tamtej pory co pojedynek jest slabszy. ale za 10k to on by do ringu nie wyszedl
a sam Wach dal slabsza walke niz poprzednio, znow przez wiekszosc czasu wygladal jak Gmitrukowy Wach - skradal sie i macal przeciwnika, zero jabu,
|
|
|
|
 |
_lucasz_
Do³±czy³: Kwiecieñ 2011
|
Nudna walka. Wach bardzo asekuracyjnie. Inni (s³absi fizycznie jak Barrett) lepiej sobie radzili. Ale Wach rodzi nadziejê na walki z szeroko pojêt± czo³ówk± w której nie jest bez szans. Wg mnie Adamek nie wytrzyma³by pe³nego dystansu z Mariuszem. Ju¿ teraz.
|
|
|
|
 |
balon
Do³±czy³: Maj 2005
|
Wg mnie Adamek nie wytrzyma³by pe³nego dystansu z Mariuszem. Ju¿ teraz.
Brzmi jak prowokacja na onecie...
Wach pewnie urwalby ze 3-4 rundy i przegra³ na punkty, sk±d w ogóle takie spostrze¿enia ???
|
|
|
|
 |
_lucasz_
Do³±czy³: Kwiecieñ 2011
|
Spostrze¿enia... Adamek w starciu z gigantami walczy s³abo, g³aszcze ich. McBride spokojnie wytrzyma³ dystans, Grant by³ blisko znokautowania górala. O Vitku nie wspominam, bo takiej formy wach nie osi±gnie nigdy. Wach ma czym uderzyæ, a Adamek wydaje siê coraz s³abszy. Ile prawych wsadzi³ mu Aguilera? Wach wygra³by z TOmkiem moim zdaniem. Warunkami, si³a fizyczn± plus to, ¿e Adamkowi wysocy przeciwnicy wybitnie nie le¿±. Ale to tylko moje onetowe zdanie...
|
|
|
|
 |
|
|