| Autor |
Wiadomość |
Jack
|
 ME 2008 Austria-Szwajcaria
Dzi pierwszy mecz a jako to wszystko bez entuzjazmu . Prawd? mówi?c i mnie Leo nie przekonuje. Gdzie jest : Jele?,Bro?ek,Bosacki ?
Mecz o 20.30
____________ Był wrzesień i Grunwald i było Lenino, był Narwik i Arnhem i Monte Cassino, Jagiełło, rycerze, lotnicy, piechota. A wszystko spierdolił nam Andrzej Golota.
|
|
|
|
 |
Nino de Angelo
|
Jack wrote: Gdzie jest : Jele?,Bro?ek,Bosacki ?
Jele? jest. Bro?ek jest po kontuzji a Bosacki jak wida? po obronie Lecha nie w najwy?szej formie.
Ja si? pytam gdzie jest Rasiak.
|
|
|
|
 |
sykes
|
Normalnym jest fakt, i? Holender niczym jeszcze nei zas?u?y? sobie na uznanie... i czuj?, ?e tak pozostanie. Nie ma si? co oszukiwa? jestemy przeci?tniakami i tak pozostanie jeszcze przez pewien czas (mam tylko nadziej?, i? krótki). Nie oczekujmy cudów, ja nie mam zbytnich oczekiwa? co do osoby L. B - oczywistym jest, ?e przynajmniej pocz?tki b?d? b. trudne, mo?e pó?niej b?dzie jaka ma?a ewolucja, ale na rewolucyjne zmiany i zdarzenia in plus nie ma co czeka?. I nie chodzi o to, i? jestem jakim totalnym pesymist?, raczej realist? st?d takie, a nie inne mylenie.
|
|
|
|
 |
artur
|
a co ma byc.
po tragicznym wystpie na ms, majac "za uszami" eliminacje me pzpn powinien juz na plycie lotniska wreczyc podziekowanie za trenerke janasowi. kolejnym trenerem naszych wrobli do ktorego mozna by sie bylo ewentualnie czepiac za kolejny nieudany awans do me powinien zostac ktos kto wie na kim sie ta reprezentacja wogole do tej pory opierala. ja jako laik postawilbym na kasperczaka a nie na goscia z zagranicy. ciekawe ilu leo znal przed podpisaniem kontraktu chocby z nazwiska naszych pilakrzy, ba, czy wogule slyszal o jakims naszym klubie. ten facet podchodzac do np szymkowiaka nie pstryknie palcami i nie zrobi z niego w ten sposob zidana. jego mozna rozliczac po powiedzmy roku pracy, czy bylo super czy znowu do dupy.
te eliminacje znowu przerzniemy i to sromotnie ale za to powinien zaplacic nie benhaker ale (jak zwykle nie mozliwe) CALY zarzad pzpn.
|
|
|
|
 |
JackyX
|
No i si?gnelimy dna. Ju? tylko mo?e by? lepiej
|
|
|
|
 |
Nino de Angelo
|
JackyX wrote: mo?e by? lepiej
Ale niech graj? ci co chc? gra? dla Polski i nie bior? kasy za siedzenie na ?awce w swoim klubie.
|
|
|
|
 |
Maluszek
|
Kazdego cz?ona PZPN nale?a?o by wsadzi? do gazu , który sam wczesniej sie nie zwolni? i nie podpisa? deklaracji ,?e nigdy nie przyjmie zadnej posady w ww. dziaadostwie. Bez wyj?tku!!!
|
|
|
|
 |
Jack
|
Powiem krótko,Leo spierdalaj !
____________ Był wrzesień i Grunwald i było Lenino, był Narwik i Arnhem i Monte Cassino, Jagiełło, rycerze, lotnicy, piechota. A wszystko spierdolił nam Andrzej Golota.
|
|
|
|
 |
Jack
|
Polska pi?ka si?gn??a dna.Kiepska liga,afery korupcyjne,brak szkolenia m?odych sportowców,brak rozbudowy infrastruktury,s?aba postawa w pucharach,bardzo s?aba postawa na MÂ| ,skostnia?a struktura PZPN,wko?cu strata niepowtarzalnej okazji dostania sie po raz pierwszy na ME bo jestemy w s?aebej grupie.Przegranie z Finlandj? 1:3 to czarny koszmar .
Czas na Listkiewicza
|
|
|
|
 |
termit66
|
mowilem ze Leon Losser nic nie zrobi.dwa mecze.dwa w dupe.cudownie  .Dudek zagral skandalicznie, gdzie byl DudekDance podczas karnego ?? no gdzie ??
eliminacje dla nas sie wlasciwie skonczyly.to przykre ale jestesmy tak slabi ze az wstyd.Blaszczykowski wydawalo sie talent a tu przyjechali Finowie i robili z nim co chcieli (blokowali).i niech nikt nie gada ze mial treme bo jak mial treme to niech w pingponga zacznie grac a z futbolem da sobie spokoj
____________ [img]http://img406.imageshack.us/img406/6860/banner4dn5.jpg[/img]
JESTEM LEGENDA
http://www.boxing.pl/forum/dq/4824-termit.html
http://www.polskiring.com/viewtopic.php?f=7&t=2036
|
|
|
|
 |
|
|