Ja chciałbym tu bardzo pochwalić zamysł i wykonanie promocji Włodarczyka.
Taniec, Szymon, dziś Krzysia widziałem w Faktach o 19.00 a to serwis informacyjny o największej oglądalności. Bardzo dobrze wypadł, lepiej niż w tym samym materiale Michalczewski, który jest w mediach od 100 lat...
Przede wszystkim merytorycznie i spokojnie mówił. Darek musiał bo by go ch... strzelić żeby nie pojechać po Gołocie, Skrzecza również. Tylko z tego aż ziało niechęcią, a Włodarczyk - choć ma nieciekawe relacje z Gołotą - też go nie wychwalał, ale wszystko sprowadził do boksu, a nie 'moje refleksje na temat Andrzeja Gołoty a oddziaływania na ego ex-bokserów".
Ale to nie temat o Gołocie...
BRAVO ZA PROMOCJE KRZYŚKA.
Krzysiek, nie jest wygadany jak Saleta, sarkastyczny jak Gołota, ani zabawny jak Binkowski czy Jackiewicz. Z drugiej strony - nie opluwa mnie Jezusem i nie widzę w jego rękach żadnych kamiennych tablic. Szczery człowiek, który składnie sprzedaje to co ma do powiedzenia. Zero gwiazdorstwa, złych emocji.
"...jak sądze Polacy nigdy nie mieli klasowego pięściarza, którego mogli nazywać prawdziwym zwycięzcą przed Adamkiem. (...) Myślę, że oni byliby teraz podekscytowani nawet jeśli Adamek walczyłby z Królikiem Bugsem"