Home    Forum    Szukaj    FAQ    Rejestracja    Zaloguj
Nowy temat  Odpowiedz Strona 1 z 1

Medialny Diabeł
Autor Wiadomość
Post Medialny Diabeł 

Ja chciałbym tu bardzo pochwalić zamysł i wykonanie promocji Włodarczyka.

Taniec, Szymon, dziś Krzysia widziałem w Faktach o 19.00 a to serwis informacyjny o największej oglądalności. Bardzo dobrze wypadł, lepiej niż w tym samym materiale Michalczewski, który jest w mediach od 100 lat...

Przede wszystkim merytorycznie i spokojnie mówił. Darek musiał bo by go ch... strzelić żeby nie pojechać po Gołocie, Skrzecza również. Tylko z tego aż ziało niechęcią, a Włodarczyk - choć ma nieciekawe relacje z Gołotą - też go nie wychwalał, ale wszystko sprowadził do boksu, a nie 'moje refleksje na temat Andrzeja Gołoty a oddziaływania na ego ex-bokserów".

Ale to nie temat o Gołocie...

BRAVO ZA PROMOCJE KRZYŚKA.

Krzysiek, nie jest wygadany jak Saleta, sarkastyczny jak Gołota, ani zabawny jak Binkowski czy Jackiewicz. Z drugiej strony - nie opluwa mnie Jezusem i nie widzę w jego rękach żadnych kamiennych tablic.  Szczery człowiek, który składnie sprzedaje to co ma do powiedzenia. Zero gwiazdorstwa, złych emocji.

"...jak sądze Polacy nigdy nie mieli klasowego pięściarza, którego mogli nazywać prawdziwym zwycięzcą przed Adamkiem. (...) Myślę, że oni byliby teraz podekscytowani nawet jeśli Adamek walczyłby z Królikiem Bugsem"
Offline View user's profile Send private message
Download Post Back to top Page bottom
Post Re: Medialny Diabeł 

To prawda, że Diablo się swietnie promuje i cała ta sprawa z TVN jest swietnie rozegrana, hyle czoła az po stopy. Druga sprawa, ze z Krzyskiem powinien popracowac ktos od kreowania wizerunku  bo nie zawsze naturalne zachowanie (mi osobiscie jego styl wypowiedzi i zachowanie medialne ogólnie podoba sie nie bardzo, nie wszystko sie da powiedzieć rękami) w TV wypada dobrze   .Wogole uwazam ze z zawodnikami muszą pracowac specjaliści, kazdy ( z czołówki ) powinien miec opracowany wizerunek, trzeba nauczyc ich jak udzielac wywiadów, co mówic a co nie itd... Pójście na żywioł nie zawsze przynosi dobre efekty.

Offline AIM Address View user's profile Send private message

mnia żona kazała natychmiast zmienic kanał, gdyż nigdy nie widziała brzydszego faceta niż Włodarczyk (twierdzi, że takich przystojniaków wogóle nie powinno się pokazywac w TVP)

http://www.youtube.com/watch?v=3oFUzZlQ5K4

najbardziej niesmaczna rzecz jaką widziałem ostatnio w polskim internecie.

Hehe. U Diabelka w lodowce wedliny i rozne serki homogenizowane a u Darka pustka:-) Flaszki pewnie szybko pochowal nim weszli mu do chaupy filmowac. Ogolnie wydawal mi sie lekko skacowany ale i tak o niebo lepiej wyszedl niz Wlodarczyk.

Gixer 1000 k8 ma 185 KM a 195 ze sradem ;).

Offline AIM Address View user's profile Send private message

No a ten pozlacany hajziel u Diablo to mnie poprostu rozbroil.

Powiedz jak to jest Gwahlur. Boniek nie ma na buty zimowe a Diablo "puszcza kreta" w blasku zlota:-)

Jaki ten swiat jest niesprawiedliwy,prawda?

Sebastian wrote: [View Post]
No a ten pozlacany hajziel u Diablo to mnie poprostu rozbroil.

Powiedz jak to jest Gwahlur. Boniek nie ma na buty zimowe a Diablo "puszcza kreta" w blasku zlota:-)

Jaki ten swiat jest niesprawiedliwy,prawda?

Weź zejdź już z tej grupy i Włodarczyka i zajmij się, najlepiej nie tu, tym volksem, który pije i tłucze kobiety.
Którego od trzech lat widzę zawsze oblanego potem w TV, bo każdy w środowisku wie, ze to alkoholik.

Bonin ? Bonin to dostał 150.000 tysiecy euro za walkę z Haye (np. więcej niż Andrzej Gołota za walkę z Byrdem czy Tomasz Adamek za walkę z ... Banksem) i bardzo dobrą gaże za walkę z Wawrzykiem.
Nie tak dawno przeprowadził się do pięknego domu...

"...jak sądze Polacy nigdy nie mieli klasowego pięściarza, którego mogli nazywać prawdziwym zwycięzcą przed Adamkiem. (...) Myślę, że oni byliby teraz podekscytowani nawet jeśli Adamek walczyłby z Królikiem Bugsem"

Nowy temat  Odpowiedz  Strona 1 z 1

Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Ukrytych i 1 Gość
Zarejestrowani użytkownicy: None

Permissions List