| Autor |
Wiadomość |
Talib
|
 Mój Zakład Na Dzisiaj
Mayweather- Marquez 1
Pianeta- Skelton 1
Sylvester- Lorenzo 2
John- Juarez 1
Wejdzie? Mam sporo wątpliwości do walki Sylvester- Lorenzo. Jak Lorenzo trafi to odeśle Sylvestra do lamusa, wiadomo jednak, że Niemcy swojego będą ciągnąć za uszy i jego przeciwnik nie ma szans żeby wygrać na punkty..
____________ www.literatki.com
|
|
|
|
 |
Simon241
|
 Re: Mój Zakład Na Dzisiaj
Ja zamierzam coś postawić na
Mayweather-Marquez-2
Pianeta-Skelton-2
Sylvester-Lorenzo1
Chris John-Juarez-1
Delikatnie mówiąc mamy nieco inne prognozy
|
|
|
|
 |
Talib
|
Dlaczego stawiasz, że Skelton pokona Pianete na niemieckim podwórku? Nie wiem czy nie postwić niżej, ale za to na Marqueza w walce z PBF
|
|
|
|
 |
Simon241
|
Wiadomo jeśli walka bedzie trwała pełny dystans jest wielkie prawdopodobieństwo wała jednak myśle, że stary cwaniak zajeździ go jak jego rodaka Vidoza. Pianeta to dosć wysoki ale bardzo przeciętny bokser. Z mojego zakłądu mam największe obawy co do Sylvestra
|
|
|
|
 |
Writer
|
Talib, chyba lepiej postawic na Katsidisa w walce z Escobedo, niz na Lorenzo, kurs bedzie nieco mniejszy, ale moim zdaniem wieksze szanse na wygrana. Chociaz gdyby nie Niemiecki ring to tez bym stawial na Lorenzo.
Jesli chodzi o Skeltona, to mysle, ze to Pianeta go zajedzie, a nie na odwrot. Stawialbym zwyciestwo Pianety na punkty, kurs 2.2
|
|
|
|
 |
Simon241
|
Na jakiej Podtsawie mówisz ze ten kluch Pianeta zajedzie Skeltona? Do tej pory udało się to tylko temu rzeźnikowi z Irlandii
|
|
|
|
 |
Talib
|
Talib, chyba lepiej postawic na Katsidisa w walce z Escobedo, niz na Lorenzo, kurs bedzie nieco mniejszy, ale moim zdaniem wieksze szanse na wygrana. Chociaz gdyby nie Niemiecki ring to tez bym stawial na Lorenzo.
Jesli chodzi o Skeltona, to mysle, ze to Pianeta go zajedzie, a nie na odwrot. Stawialbym zwyciestwo Pianety na punkty, kurs 2.2
Ja stawiam w Betako. Nie wiem czy tam jest Katsidis.
Lorenzo wypomina się porażkę z Raulem Marquezem, którego później lekko odprawił Abraham, ale warto pamiętać, że Marquez bił z odwrotnej pozycji. Sylvester bije z klasycznej. W dodatku nie jest typem co ucieka po ringu, a warunki ma dużo gorsze od Lorenzo.
|
|
|
|
 |
Writer
|
Na jakiej Podtsawie mówisz ze ten kluch Pianeta zajedzie Skeltona? Do tej pory udało się to tylko temu rzeźnikowi z Irlandii
Na mnie ten "rzeznik" z Irlandii nie robi wrazenia i dobrze wyszkolony technicznie piesciarz powinien go ladnie usadzic na pupie. Skelton w tej walce dal plame na calej lini i byl cieniem samego siebie, chociaz nigdy nie uwazalem go za zadnego wirtuoza. Mysle, ze wiek go zlapal w koncu to ponad 42 letni piesciarz, dlatego nie widze, jak mialby on zajechac Pianete. Jeszcze wage ktora wniosl na wage Skelton byla o 6 funtow wieksza niz ostatnio w walce z Roganem, takze mysle, ze dobrze przygotowany Pianeta go ladnie wypunktuje.
Talib, ja gram na bwin, na Katsidisa jest kurs 1.57.
|
|
|
|
 |
Talib
|
Ja nie jestem milionerem żeby obstawiać przez sieć  Po prostu za dużo bym obstawiał, bo nie miałbym poczucia ocowania z realnymi środkami.
|
|
|
|
 |
Simon241
|
I Skelton przegrał chyba przez injury, ręka czy coś. Ale na szczęście nie wrzuciłem tego na kupon
|
|
|
|
 |
|
|