Home    Forum    Szukaj    FAQ    Rejestracja    Zaloguj
Nowy temat  Odpowiedz Strona 1 z 1

Pare pytan
Autor Wiadomość
Post Pare pytan 

Witam. Chcial bym zadac kilka pytan do doswiadczonych zawodnikow dodam ze mam zamiar narazie trenowac w domu dla zabawy, ale mysle czyms wiecej.

Jaki worek byl by odpowiedni dla mnie (waga:76kg wzrost:183cm)?
Czy do takiego treningu w domu wystarcza bandaze?
Znacie moze jakies kluby w Bialymstoku (jak bym chcial wyjsc z domu i zaczac porzadny trening)?

Offline View user's profile Send private message
Download Post Back to top Page bottom
witam

doswiadczony to moze nie jestem ale co do treningu to moge Ci powiedziec ze bandaze to nie wystarczajaca ochrona. Koniecznie rekawice i przy twojej wadze 12 oz mysle ze beda ok. Kup sobie jszcze skakanke : ) A co do workow to nie mam pojecia bo trenuje w klubie, mamy chyba z 20 roznych rozmiarow ksztaltow i o roznej wadze.  Dobre jest tez lustro na scianie zebys mogl przed nim walczyc z cieniem ....  Co do rozpisanie treningu to nie pomoge bo zawsze mam rozpisany na scianie : ) Co do materialow i klubow to www.polskiboks.pl tam znajdziesz duzo materialow. Ksiazek w polsce nie dostaniesz na temat treningu ! No chyba ze dostaniesz  to kup dwie i jedna mozesz mi przeslac bo ja szukam dlugo tzn szukam patrze w necie jak jestem w wiekszym miescie ( poznan, szczecin ) to chodze po ksiegarniach sportowych i lipa ....    

pozdrawiam

ps
jak masz mozliwosc to wal prost do klubu,  w domu to lipa zwlaszcza dla poczatkujacego, mozesz sobie tylko krzywde zrobic !!!!

Offline View user's profile Send private message
Download Post Back to top Page bottom

Nowy temat  Odpowiedz  Strona 1 z 1

Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Ukrytych i 1 Gość
Zarejestrowani użytkownicy: None

Permissions List