Teraz jest Pią 18 Maj, 2012 22:29 | All times are UTC + 1 Hour [DST enabled]
Strona 1 z 6 Skocz do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6Następna
Prosze o naprawienie tego ;)
Autor
Wiadomość
propheT
Gość
Prosze o naprawienie tego ;)
Nie no... Juz sie troche zaczynam denerwowac, bo co drugie klikniecie wychodzi mi w tym forum jakis blad. Oto pare screenshotow z wczoraj i dzisiejszego dnia.
Zgoda co do zdj?cia 04 - blad ten wyskakuje od poczatku przeprowadzki na nowy serwer (Polboks mozesz poslac pare milych slow panom od hostingu ;))
Co do pozostalych - stawiam raczej na sprawy polaczeniowo/przegl?darkowe po twojej stronie. Uzywajac Opery i sporadycznie IE nigdy sie z podobnymi bledami nie spotkalem. Choc oczywiscie moge sie mylic - raporty innych uzytkownikow forum mile widziane.
Lacze mam raczej stabilne i mysle ze nie w tym tkwi problem. Dziwne jest, ze inne fora phpBB nie pokazuja mi tych samych bledow (poza wlasnie tym) Hmm... Mam takie przeczucie, ze dziala tu jakis "dodatek", ktory to powoduje (moze wlasnie w kombinacji z firefoxem).
Teraz jest Pią 18 Maj, 2012 22:29 | All times are UTC + 1 Hour [DST enabled]
Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Ukrytych i 1 Gość Zarejestrowani użytkownicy: None
Permissions List
Permissions List
nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum nie możesz edytować swoich postów na tym forum nie możesz kasować swoich postów na tym forum nie możesz głosować w ankietach na tym forum You can attach files in this forum You can download files in this forum You can post calendar events in this forum