Home    Forum    Szukaj    FAQ    Rejestracja    Zaloguj
Nowy temat  This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. Strona 1 z 3
Skocz do strony 1, 2, 3  Następna
Radek kontra yale
Autor Wiadomość
...naprawd? chce Wam si? takie tematy ci?gn??...?

Offline View user's profile Send private message
Download Post Back to top Page bottom
Duncan, wiem ze robisz to nieswiadomie ale powodujesz pewne niepotrzebne coraz goretsze emocje. Merytorycznie zgadzam sie z toba w 95%.
Mam prosbe i do Ciebie i do wszystkich, nie robmy porownan, nikomu to nie sluzy a zawsze pojawiaja sie wysokie temeratury, wystarczy ciepla na dworze....

yale wrote: 
Duncan, wiem ze robisz to nieswiadomie ale powodujesz pewne niepotrzebne coraz goretsze emocje. Merytorycznie zgadzam sie z toba w 95%.
Mam prosbe i do Ciebie i do wszystkich, nie robmy porownan, nikomu to nie sluzy a zawsze pojawiaja sie wysokie temeratury, wystarczy ciepla na dworze....

bravo :pifko:

Offline AIM Address View user's profile Send private message
yale wrote: 
Widzia?e.
Pozdrowienia dla pana Waldemara, je?eli to rzeczywicie jego zaprosi?e na forum ?eby (chyba?) zwi?kszy? swój autorytet.
S?u?e odpowiedzi?, na dzisiaj nie jestem zainteresowany walka ze Szkarup? ?adnego mojego zawodnika, zaczynaj?c od Zegana na Babiczu ko?cz?c bo:
-Szkarupa jest "na dzisiaj" kompletnie nie znanym zawodnikiem i to zarowno w Polsce , na Ukrainie jak i oczywicie w USA
-kilka razy probowalem organizowac walki HKP -BE i jakos nigdy nie wyszlo wiec w najblizszym czasie nie mam zamiaru tego powtarza?, jak bede potrzebowal kogos z niezlym rekordem to zaprosze takiego samego Szkarupe z Ukrainy z gwarancja ze nie zrezygnuje, nie rozchoruje sie itp.
Rozumiem natomiast to ze chcialbys Radku "pogrzac" troch? np. takiego Szakrupe w blasku np. Cygana...
Cygan jest zaweodnikiem HKP i Warriors wiec walki na nikim, nigdzie (nawet przed ok. 400 kibicami pod Chicago) go raczej nie interesuj?.

Widac, ?e ju? sam si? zorientowa?e ?e niestety zawodnik taki jak Szkarupa niestety nie stanowi ?adnej wartoci i st?d takich zawodników na Ukrainie i w Rosji jest du?o, czekaj? na jakiekolwiek oferty kontraktu.

Radku, znowu prowokujesz z?e dyskusje. Pisa?em ci we? si? do jakie pracy bo "czekaj?c na Godota" przed klawiatur? nie zrealizujesz sie.
NIE PROWOKUJ...

25 02 2005 lezalem w szpitalu i by?em kilka dni przed operacj?!!!
No ?adnie nie widzia?em wczeniej tego posta........
Nie pisz do mnie bo to nie mój pomys?.Ja mam w g?ebokim powa?aniu czy Ty chcesz tej walki czy nie.Co do chicago kolejny raz prbobujesz wprowadzic ludzi w blad.Ostatni raz pisze odczep sie !!!!H..... Cie obchodzi moja praca !!!

Dziekuje i pozdrawiam serdecznie. Jesli chodzi o kasete to w przeciwienstwie do Radka mam kasete
Nie prowadze sporu na temat R.Sz.
Przy okazji chetnie sprawdze na zywo czy to nie aby Radek pisze pod innym nickiem.

yale wrote: 
Dziekuje i pozdrawiam serdecznie. Jesli chodzi o kasete to w przeciwienstwie do Radka mam kasete
Nie prowadze sporu na temat R.Sz.
Przy okazji chetnie sprawdze na zywo czy to nie aby Radek pisze pod innym nickiem.

Jezeli to prawda,?e Andrzej Wasilewski ma kaset? z gali w Chicago to telewizja Polsat pope?ni?a przest?pstwo i napewno b ?dziemy usilowali to wyjasnic.Nikt z nas takiej kasety nie posiada materialy przyleca w poniedzialek.To tylko swiadczy jak bardzo sola w oku jest dla niego Boxing Europe i jakie budzi zainteresowanie.Co do oskar?e? czy ja si? pod kogos podszywam ........mysl?,?e wspolwlasciciel Boxing Europe Waldemar Bartkowski w?asnie rozmawia telefonicznie z Wasilewskim.Ja nie stosuje takich metod jakie Yale stosowa? np. na boxingforum kiedy wypowiadal sie jako alex by za chwile odpowiedziec sobie na posta jako yale .Mam na to dowody od dwoch lat

Radku, nie pisz o przestepstwach....nie wypada Ci. Nikt nie rozmawia z yale przez zaden telefon.

yale wrote: 
Radku, nie pisz o przestepstwach....nie wypada Ci. Nikt nie rozmawia z yale przez zaden telefon.

S?uchaj ja nigdy nie robilem za grzecznego ch?opczyka ale z ca?a pewnoscia mam mniej za uszami ni z Ty.Mysle ze juz gadasz jednak.....Odczep sie wreszcie bo kazdy ma swoja wytrzymalosc

hm to sie robi coraz ciekawsze niedlugo sie okaze ze obaj panowie wynajeli swoich ludzi zeby ci pisali za nich  

radekk wrote: 
yale wrote: 

S?uchaj ja nigdy nie robilem za grzecznego ch?opczyka ale z ca?a pewnoscia mam mniej za uszami ni z Ty.Mysle ze juz gadasz jednak.....Odczep sie wreszcie bo kazdy ma swoja wytrzymalosc

Nikt ze na nie rozmawia... ?!? Juz kilka razy proponowalem zebysmy zakonczyli niektore tematy ale wracasz...jak bumerang

Nowy temat  This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.  Strona 1 z 3
Skocz do strony 1, 2, 3  Następna

Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Ukrytych i 1 Gość
Zarejestrowani użytkownicy: None

Permissions List