Widzia?e.
Pozdrowienia dla pana Waldemara, je?eli to rzeczywicie jego zaprosi?e na forum ?eby (chyba?) zwi?kszy? swój autorytet.
S?u?e odpowiedzi?, na dzisiaj nie jestem zainteresowany walka ze Szkarup? ?adnego mojego zawodnika, zaczynaj?c od Zegana na Babiczu ko?cz?c bo:
-Szkarupa jest "na dzisiaj" kompletnie nie znanym zawodnikiem i to zarowno w Polsce , na Ukrainie jak i oczywicie w USA
-kilka razy probowalem organizowac walki HKP -BE i jakos nigdy nie wyszlo wiec w najblizszym czasie nie mam zamiaru tego powtarza?, jak bede potrzebowal kogos z niezlym rekordem to zaprosze takiego samego Szkarupe z Ukrainy z gwarancja ze nie zrezygnuje, nie rozchoruje sie itp.
Rozumiem natomiast to ze chcialbys Radku "pogrzac" troch? np. takiego Szakrupe w blasku np. Cygana...
Cygan jest zaweodnikiem HKP i Warriors wiec walki na nikim, nigdzie (nawet przed ok. 400 kibicami pod Chicago) go raczej nie interesuj?.
Widac, ?e ju? sam si? zorientowa?e ?e niestety zawodnik taki jak Szkarupa niestety nie stanowi ?adnej wartoci i st?d takich zawodników na Ukrainie i w Rosji jest du?o, czekaj? na jakiekolwiek oferty kontraktu.
Radku, znowu prowokujesz z?e dyskusje. Pisa?em ci we? si? do jakie pracy bo "czekaj?c na Godota" przed klawiatur? nie zrealizujesz sie.
NIE PROWOKUJ...