Mo?e by? co takiego wiem, ?e nie dok?adne (robi?em to w 5 min :D), ale chodzi mi czy co takiego na kompie ?adnie zrobi?. Bo takie proste literki s? najfajniejsze co ty na to??????
Mo?e by? co takiego wiem, ?e nie dok?adne (robi?em to w 5 min :D), ale chodzi mi czy co takiego na kompie ?adnie zrobi?. Bo takie proste literki s? najfajniejsze co ty na to??????
Narazie wiemy, ze trzymasz plik na pulpicie
Jezeli chcesz pokazac plik od siebie z dysku u?yj opcji Dodaj za??cznik przy pisaniu posta.
Chyba bez kitu nadaje si? do boksu albo co pojebie albo dodam dwa razy. Jestem genialny :P:P:P. Jak to trener mówi jestemy od boksowania a nie od mylenia
To co zrobi? Redrum to dobra baza. Podobaj? mi si? takie twarze robione tylko dwoma kolorami - w?aciwie same rysy itp - umie kto co takiego osi?gn?? ?? Moglibymy paru naszych wrzuci? w logo.
Teraz jest Pon 21 Maj, 2012 22:25 | All times are UTC + 1 Hour [DST enabled]
Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Ukrytych i 1 Gość Zarejestrowani użytkownicy: None
Permissions List
Permissions List
nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum nie możesz edytować swoich postów na tym forum nie możesz kasować swoich postów na tym forum nie możesz głosować w ankietach na tym forum You can attach files in this forum You can download files in this forum You can post calendar events in this forum