Home    Forum    Szukaj    FAQ    Rejestracja    Zaloguj
Nowy temat  Odpowiedz Strona 1 z 5
Skocz do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następna
Server problem ????
Autor Wiadomość
Post Server problem ???? 

POLboks  mozesz mi wytlumaczyc czy ten server na ktorym stoi Forum jest tak kiepski ?
W Il mam kabel w WI satelite a chodzi to to jak na modemie .
Zaznaczam ze kozystam z 3 -ech roznych comp i efekt ten sam - wiesz cos na ten temat ? .

Szczegolnie drazni mnie otwieranie stron musze czasami kilkakrotnie robic refresh

Z gory dzieki

Ps pytam Ciebie bo jestesmy blisko siebie a Ty powinienes cos wiedziec jako zawiadowca tej strony  

Download Post Back to top Page bottom
Potwierdzam, ?e serwer dzia?a licho jak na p?atny - szybko? dzia?ania jest ok ale cz?sto wyskakuje Error 500 - a ostatnio si? przerazi?em jak zobaczy?em "Account suspended"   Czy?bymy si? ju? do limitów serwera zbli?ali ??

Ciekawe jak tam z backup`em danych? Miejmy tylko nadziej?, i? to nie jest cisza przed burz?; a b??dy wszel;kiego rodzaju pojawiaj? sie coraz cz?ciej.

Offline AIM Address View user's profile Send private message
Jak na razie ciezko mi cos powiedziec, u mnie stronka smiga dosyc szybko wiec tutaj nie moge nic powiedziec
Co do reszty to wysle emaila do administracji aby wytlumaczyli mi dlaczego problemy o ktorych piszecie wystepuja   

jesli chodzi o konto to z tego co ja wiem to powinno byc jedno z lepszych jakie sa na rynku. Przynajmniej Boss-ski tak uwazal   

30,000 MB storage space
600 GB file transfer

Tak z czystej ciekawosci: Ile "trafficu" (w ~gb) wytwarza takie forum (miesiecznie)?

Nie moze mi nikt odpowiedziec? Ja nie chce zakladac forum :lol:, ale mnie to interesuje...

Ps. Mam dosc juz klikania 10 razy na "refresh"! To forum jest zepsute... Nie moglibyscie z pieniedzy na konkursy, plakaty, Miss Polskiego Ringu, DVD i inne rzeczy zamiast tego zainwestowac w porzadne forum? jak to: http://www.vbulletin.com/  

propheT wrote: 
Nie moze mi nikt odpowiedziec? Ja nie chce zakladac forum :lol:, ale mnie to interesuje...

Ps. Mam dosc juz klikania 10 razy na "refresh"! To forum jest zepsute... Nie moglibyscie z pieniedzy na konkursy, plakaty, Miss Polskiego Ringu, DVD i inne rzeczy zamiast tego zainwestowac w porzadne forum? jak to: http://www.vbulletin.com/  

Sluszna uwaga a o kasie mozna pogadac

dajcie nam tydzien

propheT wrote: 
Mam dosc juz klikania 10 razy na "refresh"! To forum jest zepsute... Nie moglibyscie z pieniedzy na konkursy, plakaty, Miss Polskiego Ringu, DVD i inne rzeczy zamiast tego zainwestowac w porzadne forum? jak to: http://www.vbulletin.com/

co do nagrod to "rozdajemy" je z Polboksem z wlasnej kieszeni i nie maja nic wspolnego z "brakami" na "lepszy serwer".

serwer jest wybrany z listy serwerow gdzie ludzie uzywajacy rozne serwery wypowiadaja sie na temat serwerow, czyli byl wybrany najlepszy w/g (niezalezynych) uzytkownikow.

vbulletin to jest tylko rodzaj forum i nie ma nic wspolnego z serwerem. mozesz miec vbulletin na kiepskim serwerze i tez nie bedzie chodzic.

no i swoja droga to jak teraz bylem w PL to okazyjnie zagladalem tu z roznych kompow i roznych lacz i wszystko chodzilo OK. podejzewam ze robione byly jakies poprawki czy ulepszenia na serwerze i miejmy nadzieje ze juz sie polepszylo i nie macie tych problemow. ja ich nie mialem bedac wPL i nie mam ich teraz, i strona i forum "smiga" jak trzeba.
moze sciagacie cos na torrencie w czasie jak tu wchodzicie i macie obciazone lacze....?
ja nie mam zadnych problemow  

Boss-ski wrote: 
vbulletin to jest tylko rodzaj forum i nie ma nic wspolnego z serwerem. mozesz miec vbulletin na kiepskim serwerze i tez nie bedzie chodzic.

Ale ja nawet nie wymienilem slow "vbulletin" i "server" w jednym zdaniu. Wogole nie pisalem o serverze...
Boss-ski wrote: 
no i swoja droga to jak teraz bylem w PL to okazyjnie zagladalem tu z roznych kompow i roznych lacz i wszystko chodzilo OK. podejzewam ze robione byly jakies poprawki czy ulepszenia na serwerze i miejmy nadzieje ze juz sie polepszylo i nie macie tych problemow. ja ich nie mialem bedac wPL i nie mam ich teraz, i strona i forum "smiga" jak trzeba.
moze sciagacie cos na torrencie w czasie jak tu wchodzicie i macie obciazone lacze....?
ja nie mam zadnych problemow Confused

Zeby wejsc teraz do tego tematu musialem nacisnac 2 razy "F5". Raz wyskoczyl "Internal Server Error", a drugi raz strona byla spieprzona (puste forum). Lacze mam bardzo dobre i nigdzie indziej nie mam takich problemow.

Ps. Mozesz nawet wstawic to forum na jakis syfiasty server, dla mnie sie z tego powodu swiat nie zawali. Tylko pisze o tym, bo jest to troche "denerwujace", a admina powinny takie rzeczy chyba interesowac...

Nowy temat  Odpowiedz  Strona 1 z 5
Skocz do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następna

Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Ukrytych i 1 Gość
Zarejestrowani użytkownicy: None

Permissions List