propheT wrote:
Mam dosc juz klikania 10 razy na "refresh"! To forum jest zepsute... Nie moglibyscie z pieniedzy na konkursy, plakaty, Miss Polskiego Ringu, DVD i inne rzeczy zamiast tego zainwestowac w porzadne forum? jak to:
http://www.vbulletin.com/
co do nagrod to "rozdajemy" je z Polboksem z wlasnej kieszeni i nie maja nic wspolnego z "brakami" na "lepszy serwer".
serwer jest wybrany z listy serwerow gdzie ludzie uzywajacy rozne serwery wypowiadaja sie na temat serwerow, czyli byl wybrany najlepszy w/g (niezalezynych) uzytkownikow.
vbulletin to jest tylko rodzaj forum i nie ma nic wspolnego z serwerem. mozesz miec vbulletin na kiepskim serwerze i tez nie bedzie chodzic.
no i swoja droga to jak teraz bylem w PL to okazyjnie zagladalem tu z roznych kompow i roznych lacz i wszystko chodzilo OK. podejzewam ze robione byly jakies poprawki czy ulepszenia na serwerze i miejmy nadzieje ze juz sie polepszylo i nie macie tych problemow. ja ich nie mialem bedac wPL i nie mam ich teraz, i strona i forum "smiga" jak trzeba.
moze sciagacie cos na torrencie w czasie jak tu wchodzicie i macie obciazone lacze....?
ja nie mam zadnych problemow

no i co sie patrzysz jak szpak w 50 groszy