|
Strona 1 z 2
|
 | Swoj Chlop, Tubylec... |  |
| Autor |
Wiadomość |
Gwahlur
|
 Swoj Chlop, Tubylec...
Swoj Chlop, Tubylec...
Takie oto przypisy pojawily sie z dniem dzisiejszym na nickach na naszym forum.
Jest to zapewne system oddzwierciedlajacy ilosc postow o ile sie nie myle.
Na pewno bardziej na luzie niz u konkurencji  ale jakis maly obrazek tez bylby spoko, fajne sa te pasy sami wiecie gdzie.
Tez moglibysmy cos podobnego zrobic! np. moderatorzy mieliby paski jakie dla miszcza poszczegolnych wag przyznaje THE RING - ten chydu bialo-niebieski, zastanowilem sie przez chwile co powinien w takim razie miec administrator
I uwazam ze najlepszy bylby obrazek...Dona Kinga  Dlaczego? poniewaz on rzadzi boksem, po cichu, z tylnego siedzienia ale rzadzi, wplywa na rankingi, wyniki walk i inne glupoty.
ps. Skoro majac dopiero ok 150 postow jestem "Swoj Chlop" to co sie pojawi pod moim nickiem jak bede mial 1000  :icon_sctatch: :
"Najukochanszy Misiaczek"? :bear: :sfinia: :tv:
|
|
|
|
 |
lucasz
|
B?dzie : "Ty ?uczku, Ty robaczku wi?toja?ski" :leje-ze-smiechu:
|
|
|
|
 |
sykes
|
Nie wiem czy technicznie jest to mo?liwe, ale s?dz?, i? lepszym wyjciem w "awansie"/hierarchii by?aby nie liczba napisanych postów, a czas rejestracji. Starzy byliby starymi, a m?odzi nowymi itp. Powoli ju? daje si? zauwa?y? nabijanie postów, co doprowadzi z czasem do sytuacji jak na innych forach. To taka moja ma?a sugestia.
|
|
|
|
 |
soql
|
sykes wrote: Nie wiem czy technicznie jest to mo?liwe, ale s?dz?, i? lepszym wyjciem w "awansie"/hierarchii by?aby nie liczba napisanych postów, a czas rejestracji. Starzy byliby starymi, a m?odzi nowymi itp. Powoli ju? daje si? zauwa?y? nabijanie postów, co doprowadzi z czasem do sytuacji jak na innych forach. To taka moja ma?a sugestia.
Dlatego liczniki postów powinny by? wy??czone a rangi przydzielane indywidualnie
|
|
|
|
 |
Boss-ski
|
nie cykajcie pany, to jest tylko proba i przygotowanie do torencika
posciagam te rankingi, ale najpierw chce sprawdzic czy na podstawie rankingu mozna dopuszczac "zasluzonych" do odpowiednich  for
dlatego tez takie niskie "limity" sa ustawione
wsyscy jestescie "swoje chlopy" jak jestescie z daleka od mojej baby
____________  no i co sie patrzysz jak szpak w 50 groszy
|
|
|
|
 |
sykes
|
soql wrote: sykes wrote: Nie wiem czy technicznie jest to mo?liwe, ale s?dz?, i? lepszym wyjciem w "awansie"/hierarchii by?aby nie liczba napisanych postów, a czas rejestracji. Starzy byliby starymi, a m?odzi nowymi itp. Powoli ju? daje si? zauwa?y? nabijanie postów, co doprowadzi z czasem do sytuacji jak na innych forach. To taka moja ma?a sugestia.
Dlatego liczniki postów powinny by? wy??czone a rangi przydzielane indywidualnie 
Amen
|
|
|
|
 |
Gwahlur
|
|
|
|
|
 |
sykes
|
Gwahlur wrote:
Ciesz? si?, i? mój zamys? jest przez kogo aprobowany. S?dz?, i? warto to powa?nie rozwa?y?. Nie chc? wywo?ywa? wojny - co jak dot?d na tym forum raczej nie mia?o miejsca - dlatego specjalnie nie b?d? wytyka? palcami  Zreszt? kiedy (ok. 3 lat temu) udziela?em si? na pewnym forum zwi?zanym z motoryzacj? i tam?e w?anie status cz?onka forum zale?a? nie od iloci "naskrobanych m?droci", ale w?anie od czasu jego na nim dzia?alnoci. Poza tym w?anie te licznik i tym podobne wodotryski ci?gaj? "domoros?ych grafomanów", którzy swoj? twórczoci? psuj? dobry "image" forum. Na szacunek i powa?anie trzeba zas?u?y?, a nie zdoby? w taki czy inny sztuczny sposób.
|
|
|
|
 |
POLboks
|
sykes wrote: Gwahlur wrote:
Ciesz? si?, i? mój zamys? jest przez kogo aprobowany. S?dz?, i? warto to powa?nie rozwa?y?. Nie chc? wywo?ywa? wojny - co jak dot?d na tym forum raczej nie mia?o miejsca - dlatego specjalnie nie b?d? wytyka? palcami  Zreszt? kiedy (ok. 3 lat temu) udziela?em si? na pewnym forum zwi?zanym z motoryzacj? i tam?e w?anie status cz?onka forum zale?a? nie od iloci "naskrobanych m?droci", ale w?anie od czasu jego na nim dzia?alnoci. Poza tym w?anie te licznik i tym podobne wodotryski ci?gaj? "domoros?ych grafomanów", którzy swoj? twórczoci? psuj? dobry "image" forum. Na szacunek i powa?anie trzeba zas?u?y?, a nie zdoby? w taki czy inny sztuczny sposób.
i tak bedzie
|
|
|
|
 |
soql
|
Quote: Nie chc? wywo?ywa? wojny - co jak dot?d na tym forum raczej nie mia?o miejsca - dlatego specjalnie nie b?d? wytyka? palcami
Eh to chyba do mnie (3 miejsce :lalala2:  ):-( Moim zdaniem robienie liczników / rang i jeszcze sugerowanie, ?e maj? one jakie odzwierciedlenie na wiedz? boksersk? jest totalnie nie na miejscu i prowadzi do g?upich akcji. Dlatego takie liczniki powinny by? wywalone i co najwy?ej powinny by? przydzielane jakie rangi indywidulnie przez modów. Zreszt? po co si? b?dziemy szczypa? i przed ka?dym postem zastanwia? czy warto to pisa? - a mo?e mnie pos?dz? o nabijanie licznika itp - do tej pory by?o spoko - mo?na si? by?o k?óci? w towarzyskich o g?upotach itd - nawala?o si? posta za postem w nocnych rozmowach o religii i by?o ok. Teraz b?dzie presja  !!!! Wypierdoli? liczniki !!!!
Narazie i tak to forum jest za ma?e i nie ma problemu spamowania nie na temat ...
|
|
|
|
 |
|
|
 | |  |
|
Strona 1 z 2
|
Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Ukrytych i 1 Gość Zarejestrowani użytkownicy: None
|
nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum nie możesz edytować swoich postów na tym forum nie możesz kasować swoich postów na tym forum nie możesz głosować w ankietach na tym forum You can attach files in this forum You can download files in this forum You can post calendar events in this forum
|
|
|
|
|