Home    Forum    Szukaj    FAQ    Rejestracja    Zaloguj
Nowy temat  Odpowiedz Strona 1 z 3
Skocz do strony 1, 2, 3  Następna
Temat Do Usunięcia
Autor Wiadomość
Post Temat Do Usunięcia 

Sprawa sprostowana, a więc i zakończona.

"...jak sądze Polacy nigdy nie mieli klasowego pięściarza, którego mogli nazywać prawdziwym zwycięzcą przed Adamkiem. (...) Myślę, że oni byliby teraz podekscytowani nawet jeśli Adamek walczyłby z Królikiem Bugsem"
Offline View user's profile Send private message
Download Post Back to top Page bottom
Post Re: Katol Atakuje Nam Krzyśka 

Duncan nowe zadanie ?? Co zlego ze Adamek powiedzal ze mowze walczyc z Diablo jedna reka   Prawda jest taka ze moze  a Diablo nie. Tomek boksersko jest lepszy i szukanie prawdy czy jest to prawda czy nie jest bezsensu. Bedzie walka jak Kliczko z Sultanem tylko kto to chce ogladac.  

Zmien temat  bo obrazasz za cos co jest zwyklym chwytem reklamowym tak jak i pojedynek Adamka z Golota.

Zmien takze te obrazliwe wyrazy  i tym poodobny opisy, albo mamy klase albo nie

Offline AIM Address View user's profile Send private message

Trudno Ci Duncan ukryć frustrację, ale...

1. Przykro sie slucha tego co opowiada Adamek, na szczescie ja oceniam go za to co robi w ringu. Szkoda ze leci na pniedzace, no ale coz - jest jaki jest i tego nie zmienimy

2. Adamek mimo wszystko by Włodarczyka obił i wszelkie sympatie, niesympatie i charaktery piesciarzy trzeba zostawic na bok. Włodar by po prostu pasował Adamkowi...

Pucek napisał(a): [View Post]

1. Przykro sie slucha tego co opowiada Adamek, na szczescie ja oceniam go za to co robi w ringu. Szkoda ze leci na pniedzace, no ale coz - jest jaki jest i tego nie zmienimy

...

Gdzie pucek jest mowa o pieniadzach ?? Wszedzie tylko o tej pazernosci, gdzie w walce z cunnem pojawil sie watek kasy. To ze mowi sie o nastepnej walce i przeciwnikach typu Roy czy Hopkins to normalne ze kasa musi sie zgadzac.
Zreszta co mial Adamek odpowiedziec jesli padlo takie pytanie o mozliwym pojedynku. Odpowiedzial prawde tak  jak odczuwa to on. Jest pewny ze pokonalby Wlodarczyka i tyle.

Sprawa sprostowana, a więc i zakończona.

"...jak sądze Polacy nigdy nie mieli klasowego pięściarza, którego mogli nazywać prawdziwym zwycięzcą przed Adamkiem. (...) Myślę, że oni byliby teraz podekscytowani nawet jeśli Adamek walczyłby z Królikiem Bugsem"

Bell "w formie" przegrywal z Dale Brownem, byl punktowany przez Rothmana, wybil sie na gasnacym juz Mormecku. Tak samo jak przed Cunnem do ludzi nie moglo trafic ze Bell w jakiej by formie nie byl to wciaz jest bokser w zasiegu Adamka. Robiono z Bella morderce, ktorym nie jest i nie byl

Duncan jak ostatnio Wawrzyk walczyl z Boninem to mowiles ze to praktyka normalna na calym swiecie ze 2 bokserow z tego samego kraju sie bije. Malo to przykladow analogicznych na maly "trash talking"? dwoch czolowych zawodnikow tej samej wagi, no to niech sobie gadaja, to czesc boksu zawodowego

Offline AIM Address View user's profile Send private message Visit poster's website

GRB wrote: [View Post]
Bell "w formie" przegrywal z Dale Brownem, byl punktowany przez Rothmana

Jasne ze O'Neila Bella mozna punktowac ale przeciez Paula Briggsa tez mozna bylo (Drews) a mimo to walil w Adamka tylko furczało.

Bell tymczasem nie mial sily walic, wyprowadzil kilka ciosow (10-20% dawnej kondycji?) i skonczyl przy butli tlenowej.
Mimo ze napisane w "Fakcie" to Tomasz Adamek, na swojej oficjalnej stronie potwierdza to moca swojego autorytetu.
http://www.tomaszadamek.com.pl/prasa_20080420_05.php

Gdyby Paul Briggs mial tak malutko siły jak O'Neil Bell to Adamek tez by go z-Bell-ował.

ps

Image

zenujace jest to twoje ogrniczenie duncan i to ze za wszelka cene brniesz w zaparte,

tak bardzo nie mozesz przezyc tego ze adamek jest mistrzem a Diablo nie? jestem przekonany ze krzysiek juz niedlugo zdobedzie tytul i bedziesz sie mogl z powrotem rozkoszowac tym faktem

ale ta twoja nienawisc dotczaca kazdego spoza srodowiska BKP nie jest juz nawet smieszna

pozatym zaprzeczasz sam sobie:

Quote:
Krzysiu, który normalnie biję lewym sierpem, ma ogólnie sprawną lewą rękę jest dla mnie faworytem starcia z Adamkiem.

pare postow nizej:

Quote:
A ze boksuje dobrze ? No to super, ale ja nie o tym...

niby nie piszesz o walorach bokserskich obu panow, a jednak... moim zdaniem poprostu nie mozesz zniesc tego ze adamek  wygral z cunnem i koniecznie probojesz sie przyczepic do czegos

a co niby mial odpowiedziedz na pytanie dziennikarza? powiedzial to co chcieliby uslyszec, jakby powiedzial ze Diblo to dobry bokser i ze darzy go szacunkiem to teraz nie byloby tego calego "szumu", nie sadzisz ze wlasnie o to chodzi?

według mnie ani nikogo nie atakuje, ani tym bardziej nie obraża

Nie przejmowałbym sie tym co Adamek śpiewa dziennikarzom.Wydaje mi sie że on próbuje być taki cool w wywiadach , taki sam cool jak udziela wywiadów po ang.   Jak to wychodzi to widać. Ogólnie w wywiadach merytorycznie Adamek na poziomie papieru toaletowego... nie każdy sie rodzi wszechstronnie utalentowany jak  M. Ali  

Nowy temat  Odpowiedz  Strona 1 z 3
Skocz do strony 1, 2, 3  Następna

Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Ukrytych i 1 Gość
Zarejestrowani użytkownicy: None

Permissions List