Powyzszy temat dotyczy doboru przez nas nickow a takze avatarow. Patrzac na nicki niektorych userow albo na ich avatary mozna popasc w glebsze rozmyslania jakimi czynnikami zewnetrznymi byli dani uzytkownicy zainspirowani, ze sie zdecydowali na takie a nie inne username albo avatar.
Otoz przykladowo zrozumiala rzecza dla mnie jest dobor nicka uwzgledniajac przy temu swego idola, bohatera, guru jak golota17 lub lennox8 a moze rambo39 albo po prostu lucasz. Co dla mnie zagadka XX wieku jest co takiego, jakie czynniki psychiczne lub srodowiskowe odgraly znaczaca role w doborze nika na przyklad Don Kichot albo pan majer. Co sie odgrywalo w glowach tych osob i jak berdzo musieli byc zdesperowani, ze takie a nie owe usernames sobie przybrali. Albo jakie faktory wplynely na to, ze user lucasz jako avatar zamiescil swoje zdjecie pierwszokomunijne? Pytanie rodzi pytanie. Uchylmy wiec rabka tajemnicy i powiedzmy innym co oznaczaja nasze nicki i avatary.
Ja tu tez nie bede anomimowy wiec zaczynam.
Klitsch.K.O. - to po prostu nazwisko mojego ulubionego czasowo piesciarza, czlowieka o warunkach fizycznych z ktorymi i ja moglbym sie utozsamic. Dlaczego taka pisownia? Otoz dlatego, zeby zaintonowac ze pan ten osiega rozstrzygniecia glownie przez K.O. Co dotyczy avatara to sa tam dwaj moi bohaterowie na raz: pozytywny i negatywny. Pozytywny po przed czasem zakonczonej robocie i zdruzgotany na deskach negatywny. Tak wiec dwa koty w jednym worku.
Oczekuje wyjasnienia waszych nickow ()