| Autor |
Wiadomość |
agasi
|
GRB wrote: agasi wrote: Ale propo aktualnej fotki to ma?a, ale po co wieksza, jest OK> wielkie dzieki stary
uff , ca?e szcz?cie , jakby jeszcze teraz zacz?? wybrzydza? to mia?by w avatarze Salete 
Saleta u mnie w avatarze ???? stary tego bym nie przezy?.. :powies-sie:
ale sam wiesz, avatara dobiera sie metoda prób i b??dów, trzeba dopasowa? odpowiedni do stylu
|
|
|
|
 |
GRB
|
agasi wrote: Oooooo...to zdi?cie z pasem, to jest to czego mi potrzeba. GRB dzia?aj prosze
dobra dobra , ale to ju? ostatni raz. Wy geje jestecie tacy kapryni
|
|
|
|
 |
agasi
|
Teraz ju? NIC nie zmieniaj, jest 100% GIT-cior  W tej chwili jeszcze nikt nie wierzy, ?e mam w avatarze przysz?ego mistrza wiata HW
|
|
|
|
 |
GRB
|
agasi wrote: W tej chwili jeszcze nikt nie wierzy, ?e mam w avatarze przysz?ego mistrza wiata HW
Chyba IBO  zaraz ci?gam jego walk? z Andy Sample i zobacze co to za gogu , ale pisa?e ?e jest troche podobny do Mesiego , to nic dobrego nie wró?y
|
|
|
|
 |
agasi
|
Poczekaj, Mesi wcale nie by? taki z?y, w pierwszej rundzie da? baaardzo ci?zkie KO Williamsonowi, jego walki by?y przyjemne dla oka, to nie jego wina ?e mia? chorobe mózgu (i le?a? po ciosach Barreta i Jirova). Ibragimov zapowiada sie ciekawiej niz Mesi, obejrzyj i daj mi linka, bo tej walki tez nie widzia?em
|
|
|
|
 |
Bajbus
|
Istne pszeczkole
|
|
|
|
 |
pat
|
agasi wrote: Poczekaj, Mesi wcale nie by? taki z?y, w pierwszej rundzie da? baaardzo ci?zkie KO Williamsonowi, jego walki by?y przyjemne dla oka, to nie jego wina ?e mia? chorobe mózgu (i le?a? po ciosach Barreta i Jirova). Ibragimov zapowiada sie ciekawiej niz Mesi, obejrzyj i daj mi linka, bo tej walki tez nie widzia?em 
Pifko mi jestes winien za pic
____________ "Nie wiedziałem,że na świecie jest tylu kretynów, dopóki nie zacząłem korzystać z internetu
Stanisław Lem "
|
|
|
|
 |
sykes
|
Widz?, ?e "moda na ciekawe nicki" przysz?a i do nas
No to si? teraz zacznie ...
|
|
|
|
 |
Pucek
|
ciekaw jestem kto to  KlitsKO? Agasi? Ktos z BF? Panowie, przed banem sprawdzcie IP
____________ http://www.gangsters.pl/index.php?polec=621
|
|
|
|
 |
Pucek
|
|
|
|
|