To ja wycialem te posty.
W jednej z ostatnich wypowiedzi GRB napisal, iz watek o tym ze Tomasz Adamek powinien oszczedzac Golote, wypunktowac go, aby sie nie narazic GP jest jednym z najbardziej zenujacych od poczatku istnienia forum polskiring i ze moga sie z nas smiac nawet na zenujacym onecie. Fakt ze ty teolog zaczales nawet kląc w tym temacie tez byl okolicznoscia zwracajaca uwage. Jako ze ostatnia rzecza jaka bym chcial to zaszkodzic temu forum, wiec w ostatnim swoim poscie w tej dyskusji, napisalem do GRB, ze dla dobra forum moge ja cala wykasowac, skoro osmiesza polskiring. Poniewaz GRB sumiennie podchodzi do kwestii usuwania wypowiedzi a tu nie odpowiedzial ani slowem, to uznalem to jako milczace przyzwolenie, ze fakt iz trzeba te dyskusje wyciac jest oczywisty. Wycialem tez swoje posty a mialem w nich najwiecej tekstu ze wszystkich, najwiecej pracy kosztowalo mnie ich napisanie. Bylo to oczywiscie ogromnie incydentalne zdarzenie, nie przewidziana kleska zywiolowa, a nie nowy sposob prowadzenia forum. Jesli czujesz sie urazony, to nie pozostaje mi nic innego jak powiedziec - przepraszam.