Home    Forum    Szukaj    FAQ    Rejestracja    Zaloguj
Nowy temat  Odpowiedz Strona 2 z 2
Skocz do strony Poprzednia  1, 2
Dlaczego??????
Autor Wiadomość
Post Re: Kto Wycina Komentarze? 

To ja wycialem te posty.
W jednej z ostatnich wypowiedzi GRB napisal, iz watek o tym ze Tomasz Adamek powinien oszczedzac Golote, wypunktowac go, aby sie nie narazic GP jest jednym z najbardziej zenujacych od poczatku istnienia forum polskiring i ze moga sie z nas smiac nawet na zenujacym onecie. Fakt ze ty teolog zaczales nawet kląc w tym temacie tez byl okolicznoscia zwracajaca uwage. Jako ze ostatnia rzecza jaka bym chcial to zaszkodzic temu forum, wiec w ostatnim swoim poscie w tej dyskusji, napisalem do GRB, ze dla dobra forum moge ja cala wykasowac, skoro osmiesza polskiring. Poniewaz GRB sumiennie podchodzi do kwestii usuwania wypowiedzi a tu nie odpowiedzial ani slowem, to uznalem to jako milczace przyzwolenie, ze fakt iz trzeba te dyskusje wyciac jest oczywisty. Wycialem tez swoje posty a mialem w nich najwiecej tekstu ze wszystkich, najwiecej pracy kosztowalo mnie ich napisanie. Bylo to oczywiscie ogromnie incydentalne zdarzenie, nie przewidziana kleska zywiolowa, a nie nowy sposob prowadzenia forum. Jesli czujesz sie urazony, to nie pozostaje mi nic innego jak powiedziec - przepraszam.

Offline View user's profile Send private message
Download Post Back to top Page bottom

gwahlur Ty sobie jaja robisz chyba milczace przyzwolenie?? na tym forum nie kasuje sie postow z zalozenia, nie po to ludzie pisza zeby to potem kasowac! Jest taka funkcja jak "przenies" i sa odpowiednie dzialy do tego zeby takie dyskusje tam przenosic ale nie kasowac! Kasowanie postow to jest delikatna sprawa i poki posty nie sa wulgarne, obrazajace ewidentnie druga osobe, to nie maja na tym forum prawa znikac! Bylo to mowione w dziale administracja nie raz!
Tobie pewnie chodzi o ten Twoj kompleks zbyt duzej ilosci postow, dlatego kasujesz dyskusje z najwieksza liczba swoich wypowiedzi i zaczynasz ludziom odpisywac na czerwono w ich wlasnych postach... kurde gwah to nie przedszkole! Wypieprzylem Ci z licznika troche postow, wiec mam nadzieje ze takie rzeczy juz sie nie powtorza, pisz chlopie do woli i nie kasuj!
Mike7 sorry za ten incydent, obiecuje ze to byl pierwszy i ostatni raz

Offline AIM Address View user's profile Send private message Visit poster's website

No coz GRB, gdy ty mowisz o wielkim wstydzie przynoszonym forum i z premedytacja nie odpowiadasz na cos tak dla ciebie waznego jak kasowanie owych wstydliwych postow, to wybacz ale sprawa wyglądała na oczywista. Prosze mnie tu nie insynuowac ze chodzilo o jakas ilosc postow. Ja jestem z tym forum zwiazany, bylem tu jak to jeszcze wygladalo jak wielka kupa az ty sie sam GRB zapytales, co ja tutaj robie, w takiej bidzie z nedzą w porownaniu z boxingforum, ktore wtedy mialo poziom i wyglad.

A tak w ogole to temat niedlugo idzie do "Zaplecza forum", gdzie powinien byc od poczatku, jako czesc skladowa innego...

Offline View user's profile Send private message

no dobrze, to przywroce Ci te posty z powrotem skoro twierdzisz ze to nie o to chodzi...
Ja skasowalem moze ze 2 posty od poczatku tego forum, zreszta nie czas i miejsce na wchodzenie w kolejnego bezsensownego tasiemca, stalo sie i trudno, ale ostatni raz. Temat jak najbardziej do Zaplecza

Offline AIM Address View user's profile Send private message Visit poster's website

Mam ochotę przytoczyć cytat z Seksmisji, "Ja tu widzę niezły burdel".
Oczywiście liczyłem się, że post w którym użyłem wulgaryzmu zostanie wycięty, ale żeby od razu kilka innych. Gwahlur popraw się.  

Offline AIM Address View user's profile Send private message

Nowy temat  Odpowiedz  Strona 2 z 2
Skocz do strony Poprzednia  1, 2

Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Ukrytych i 1 Gość
Zarejestrowani użytkownicy: None

Permissions List