Home    Forum    Szukaj    FAQ    Rejestracja    Zaloguj
Nowy temat  Odpowiedz Strona 48 z 71
Skocz do strony Poprzednia  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 69, 70, 71  Następna
Go to page   
-== Bokser.org ==-
Autor Wiadomość
Post Re: Bokser.org 

Taki tekst to mogl napisac tylko StonkaKartoflana. Od dawna podejrzewalem ze chlopak cos bierze
ale typowalem predzej na grzybki halucynogenne. Pamietam jak zalozylem sie z nim przyd pojedynkiem
Wlodarczyk-Fragomeni o worek kartofli ze Polak to wygra. Wielka lekkomyslnosc z mojej strony , bo szarmantny Diablo
to tak naprawde zjebal ale na szczescie nie u sedziow. Taki wor kartofli sie do koperty nie zmiesci
a i porto zajebiscie drogie. No ale upieklo mi sie na szczescie.

Gwahlur napisał(a): [View Post]
ps Furmi odebrał mi możliwość komentowania artykułów

Poważnie? Czy sobie jaja robisz? Aż mi się nie chce wierzyć w aż taką złośliwość i cenzurę...  

Rzetelnie i na temat

bokser(ek).org
Offline View user's profile Send private message View user's personal gallery
Download Post Back to top Page bottom

W dniu dzisiejszym zakończyłem współpracę z BOKSER.ORG - serwisem, który współtworzyłem przez cały okres jego funkcjonowania w formie strony informacyjnej.

Ponieważ jest to mój ostatni wpis tutaj, chciałbym gorąco podziękować kolegom z redakcji za te kilka lat wspólnej pracy i serdecznie pozdrowić wszystkich Czytelników. Mam nadzieję, że swoim zaangażowaniem przyczyniłem się w choć w niewielkim stopniu do popularyzacji boksu w Polsce - taki był cel serwisu od początku jego istnienia.

Michał Koper

O co chodzi? Ktoś wie?
Z mojej strony powiem, że wielka szkoda, dla strony jak i dla czytelników.

Offline View user's profile Send private message

Napisalby co o tym mysle, ale nastepstwem tego bedzie pewnie wiadomosc od Duncana, ze pisze bzdury na PR,ze nie wiem jak bylo i ze jak nie wiem o co chodzi to zebym sie nie wypowiadal.
Ale co mi tam  
Kilka postow wyzej sie zastanawialem czy nastepstwem odejscia Momota nie bedzie odejscie Kopra. Biorac pod uwage okolicznosci odejscia Momota o ktorych donosil Duncan, to Koper napewno musial byc wk***iony - co raz mniej kompetentnych ludzi, a co raz wiecej internetowych trolli w redakcji do tego jeszcze Furman wyrzuca  dobrego redaktora bo zostal komentatorem TVP INFO, a to on chcial nim byc   Czy to wystarczylo? - palka sie przegla we don't know
A moze jest tak jak pisal wyzej GRB- zeby ktos wazny odszedl to musi pojsc o kase - moze poszlo?  
Ja mysle ze prawda lezy tam gdzie lezy i tym razem jest to posrodku - kasa po prostu nie byla tak duza zeby Koprowi chcialo sie pracowac nad portalem ktory co raz mniej przypominal to co stworzyl, pielegnowal i staral sie ulepszac.
Ale to takie gdybanie cioci Gieni... ja sie nie znam  

Offline View user's profile Send private message Visit poster's website

a no i jeszcze jest jedna mozliwosc - taka ze Furman go wyrzucil  

Podobno Majer ma swoją witrynę.

Offline View user's profile Send private message

Dies napisał(a): [View Post]
Podobno Majer ma swoją witrynę.

a dokladnie rzecz ujmujac: bylo napisane. Usuneli, w koncu nie beda robili reklamy potencjalnej konkurencji  

Post Re: bokser.org 

Jeszce chwila i caly bokser moze stracic za duzo aby sie podniesc. Definitywnie widac ze Furmi sie zalknol sukcesem zbudowanym na fundamentalnych Duncanie ( rozkrecil kontakty) Mamocie (niesamowita wiedza i kontakty) i Michale ( ogromna pracowitosc i wiedza)

Offline AIM Address View user's profile Send private message
Post Re: bokser.org 

Koper to byl fundament tego serwisu, jeden z nielicznych ludzi, ktorych warto bylo czytac. Mimo sukcesu portalu robil swoja robote i nie napinal sie jak niektorzy... innymi slowy czlowiek raczej nie do zastapienia bo raz mial wiedze na temat boksu a o to coraz ciezej u kolejnych przypadkowych ludzi na bokserze, a dwa mial zapal do pracy, za ktory go szczerze podziwialem. Niech ktos da linka do strony Majera, tu cenzury nie ma a ja chetnie sobie poczytam

Offline AIM Address View user's profile Send private message Visit poster's website

Witryna jeszcze sie chyba nie ukazala...trzeba jeszcze troche poczekac.

Nowy temat  Odpowiedz  Strona 48 z 71
Skocz do strony Poprzednia  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 69, 70, 71  Następna

Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Ukrytych i 0 Gości
Zarejestrowani użytkownicy: None

Permissions List