Home    Forum    Szukaj    FAQ    Rejestracja    Zaloguj
Nowy temat  Odpowiedz Strona 1 z 1

Valuev przemówił...
Autor Wiadomość
Post Valuev przemówił... 

Image

Nicolai Valuev postanowił zabrać głos publicznie po przegranej walce z Davidem Haye, w której stracił tytuł "mistrza świata". Jako że jego wypowiedź szczerze mnie rozbawiła, postanowiłem przytoczyć kilka rodzynków z wywiadu z Rosjaninem

- Jeżeli miałbym się na cokolwiek uskarżać względem moich promotorów, to byłby fakt, że ciągle dobierali mi małych, uciążliwych i niewygodnych rywali, takich jak John Ruiz, Ruslan Czagajev, Evander Holyfield...

Biedny Niko... nie dość że jego promotor zrobił kawał dobrej roboty, bo z faceta w zasadzie nie potrafiącego boksować zrobił "mistrza świata" to on jeszcze się na dobór rywali by skarżył... jeden w wieku 46 lat ważacy niecałe 100 kg, drugi też mały i mocno po prime... ależ mu ten promotor świnie podkładał! Ale Niko idzie dalej...

- Ale ja nigdy nie odmówiłem walki z nikim

nie ma co, prawdziwy bohater...

- Tak na poważnie, to obawiam się, że wszystkie moje walki z tymi cruiserami wyglądały identycznie jak z Haye

Za tą wypowiedź wielkie brawa! Tutaj Valuev bez pardonu przyznaje, że w zasadzie to wszystkie walki o których mówi zwyczajnie przegrał...

- Czas najwyższy więc by moi promotorzy ściągnęli mi prawdziwego boksera wagi ciężkiej, z którym mógłbym pokazać prawdziwy boks

tu już naprawdę wszelki komentarz jest zbędny...

- ale ja jeszcze powrócę

Niko, powodzenia! wracaj gdzie chcesz, byle już nie do mojego telewizora.

No ale starczy już o Valuevie, był z pewnością ciekawym zjawiskiem na zawodowych ringach i tak to zostawmy. W najbliższy weekend czeka nas boks z najwyższej półki, gwarantuję że Pacquaio i Cotto nie będą zadawać 12 ciosów na rundę Jako że walka poważna, zapraszam już wkrótce na również nieco bardziej poważny artykuł

Offline AIM Address View user's profile Send private message Visit poster's website
Download Post Back to top Page bottom

Nowy temat  Odpowiedz  Strona 1 z 1

Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Ukrytych i 1 Gość
Zarejestrowani użytkownicy: None

Permissions List