| Autor |
Wiadomość |
przemo663
|
 Vitali Klitschko - Albert Sosnowski
|
|
|
|
 |
judamm
|
 Re: Albert Sosnowski Vs Witalij Kliczko
Zródłem jest Bild więc ja jestem 'cold as ice'...
____________ Zgodnie z rezolucją Rady Bezpieczeństwa terrorystą automatycznie staje się ten, kogo zbombardował laureat Pokojowej Nagrody Nobla.
|
|
|
|
 |
przemo663
|
Judamn, źródłem jest Krzysztof Zbarski.
K2 pracuje z Bildem wiec Bild - to najwiekszy zasieg w DE. naturalnie kontrakt ogranicza mnie w pisaniu ale naturalnie wszystko jest formalnie potwierdzone i podpisane, pracowalem nad kontraktem dobre 2 tygodnie:-) pasa EBU 'na razie' albert nie wakuje, pracujemy nad zastepca na walke z harrisonem bo poszlo juz duzo biletow jest oplacony duzy obiekt, konferencja w niemczech z kliczko ok 24 marca. dobry deal i fajny klimat sportowo bo powalczymy!:-)
|
|
|
|
 |
judamm
|
Jeśli to rzeczywiście prawda to ja jeszcze takiego szoku chyba nigdy nie doznałem odkąd się interesuje tym sportem  Ogromne pozytywne emocje
____________ Zgodnie z rezolucją Rady Bezpieczeństwa terrorystą automatycznie staje się ten, kogo zbombardował laureat Pokojowej Nagrody Nobla.
|
|
|
|
 |
przemo663
|
Jeśli to rzeczywiście prawda to ja jeszcze takiego szoku chyba nigdy nie doznałem odkąd się interesuje tym sportem  Ogromne pozytywne emocje 
Tak na poważnie to sobie głębszego nalałem z wrażenia, bo co jak co, ale to chyba największe zaskoczenie w historii jeśli chodzi o nasz boks zawodowy. Nie znam zbyt dobrze niemieckiego, ale jeśli dobrze zrozumiałem to co piszą na Bild.de, to Albert ma dostać milion dolarów - czyli naprawdę fajna wypłata.
|
|
|
|
 |
GRB
|
pisza juz na fightnews, wiec chyba official...
Klitschko to face Sosnowski
With the proposed fight against former WBA heavyweight champion Nikolai Valuev falling through, WBC heavyweight champion Vitali Klitschko will now face European champion Albert Sosnowski (45-2-1, 27 KOs), probably on April 29 at the Schalke Arena in Gelsenkirchen, Germany. Klitschko’s manager Bernd Bönte told BILD that Valuev co-promoter Don King rejected a $2.5 million offer.
jestem w ciezkim szoku
|
|
|
|
 |
artur
|
O KU...!!!
Niezłego Viciu wyjął królika z kapelusza.
A odnośnie walki: Albert zaliczy czasówkę. Chyba że Vitek będzie się chciał rozgrzać.
|
|
|
|
 |
Jack
|
Albert Sosonowski - Amerykański sen.Od pucybuta do milionera
Może mnie zjecie komentarzami ale moim zdaniem Sosna ma szanse. Aktualnie Vitalij walczy coraz gorzej. Jest mozliwy do trafienia i stracił siłe ognia w ataku. Szkoda,że Albertowi trochę brak ciosu. Ale i tak przy ogromnym szczęścku i ogromie pracy może być NIESPODZIANKA I SUKCES.
____________ Był wrzesień i Grunwald i było Lenino, był Narwik i Arnhem i Monte Cassino, Jagiełło, rycerze, lotnicy, piechota. A wszystko spierdolił nam Andrzej Golota.
|
|
|
|
 |
arnoldos
|
Niespodzianką to by było UD dla Kliczki przy wygraniu 2-4 rund przez Sosnę
|
|
|
|
 |
GRB
|
Wynik jest tu na drugim planie, Albertowi porazka z Kliczka w niczym nie przeszkodzi w dalszej karierze. Albert musi wyjsc bez kompleksow i walczyc na tyle na ile jest w stanie, jak pokaze sie z dobrej strony to nie bedzie to jego ostatnia duza wyplata w zyciu
I pamietajmy ze to tylko sport, Viciu juz dawno np. powaznej kontuzji w ringu nie zlapal... boks to boks, zawsze jakis cien szansy jest
|
|
|
|
 |
|
|