|
Strona 1 z 3
|
 | Vitalij Vs. Arreola |  |
| Autor |
Wiadomość |
Duncan
|
 Vitalij Vs. Arreola
Akurat swojemu oponentowi wierze, ale ogólnie to różnie bywa a zainteresowanie spore. Chodzi o to, żeby być uczciwym i słownym - przegrałeś wpłacasz pieniądze na konto.
Walka w stosunku, której obstawiamy zakłady na realne pieniądze (od 50 zł) to Vitalij Kliczko - Christobal Arreola
Zasady są takie: zwycięża jeden albo drugi zawodnik i nie pierd..., ze kontuzje miał, ze oszukali na punkty. Obojętnie kto by kogo oszukał, kontuzji dostał etc nas interesuje tylko ostateczny, oficjalny wynik. W tym temacie zgłaszają się uczestnicy a ja każdorazowo powiększam poniższą listę o następne 'pary'. Jeśli ktoś się zgłosił już do tematu to nie ma żadnego wycofywania się, zmieniania typów itp np. dlatego, ze Arreola wyszedł gruby na wagę czy Vitalij zupełnie już siwy.
Duncan (Vitalij) - Talib (Arreola) - 50 zł
POLboks (Vitalij) - Kasia (Arreola) - 50 zł
arnoldos (Vitalij) - JackyX (Arreola) - 50 zł
I teraz niezdeklarowani się założyć z kimś kuba2 (Arreola), dude (Arreola) i STACH (Vitalij), arturmario (Vitalij). Pole do popisu (stawka od 50 zł) !
WYSTARCZĄ DWIE OSOBY MAJĄCE INNE TYPY. ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO ZABAWY !
P.S
Easy many...
____________ " ...jak sądze Polacy nigdy nie mieli klasowego pięściarza, którego mogli nazywać prawdziwym zwycięzcą przed Adamkiem. (...) Myślę, że oni byliby teraz podekscytowani nawet jeśli Adamek walczyłby z Królikiem Bugsem"
|
|
|
|
 |
arnoldos
|
 Re: Vitalij Vs. Arreola
Ja jestem gotów załozyc sie o te 50 zł. Stawiam na Witalija. Bedzie chetny/a?
|
|
|
|
 |
JackyX
|
Wchodzę w to  Arreola 50
|
|
|
|
 |
Writer
|
Kliczko 50zl, ktoś wchodzi?
|
|
|
|
 |
mike7
|
Kliczko 50zl, kto wchodzi?
|
|
|
|
 |
Duncan
|
Gwahlur, dude, kuba2 ... albo wierzymy w to co mówimy, albo nie mówimy.
____________ " ...jak sądze Polacy nigdy nie mieli klasowego pięściarza, którego mogli nazywać prawdziwym zwycięzcą przed Adamkiem. (...) Myślę, że oni byliby teraz podekscytowani nawet jeśli Adamek walczyłby z Królikiem Bugsem"
|
|
|
|
 |
kuba2
|
wiesz co Duncan, akurat w hazard z rzasady się nie bawie. Żadne tam maszyny, karty, bukmacherka. Od wielkiego dzwonu cos postawie ale typowo symbolicznie i dla zabawy. Dla mnie Chris jest bardzo nieznacznym faworytem ale nie zamierzam popierać swoich słów 50 czy 5 zetami. Wygra to wygra, przegra to przegra.. Zresztą jak bedę chciał troszke podniesc sobie poziom emocji to może obstawie u buków bo kurs na Chrisa powinien być lepszy niz 1:1
Pamietam jak przed powrotem Vitka pisałeś, że masz wielki komfort wróżąc Ukraińcowi sromotną klęskę.. to taki przykładzik, na twoim miejscu bym sie Duncan w zakłady nie bawił, dawno juz zauważyłem że z typowaniem to u Ciebie kiepściutko. Niejeden kompletny laik czystym fukcem wyszedł by przy Tobie na swoje.
|
|
|
|
 |
Duncan
|
(...)akurat w hazard z rzasady się nie bawie. (...) postawie ale typowo symbolicznie i dla zabawy. (...) ale nie zamierzam popierać swoich słów 50 czy 5 zetami. Wygra to wygra, przegra to przegra..
You have no balls.
Ja pomyliłem się wielokrtonie typując walki, za każdym razem mocno argumentował, tylko co z tego wynika ? Że nie znam się na boksie ? Weź przestań człowieku. Nie sądziłem, ze Vitalij będzie dalej tak sprawny (37 lat !!!) a Peter osiągnie... najwyższą waga w karierze zaprawioną górą koksu. Kliczko nadspodziewanie sprawny, Peter najgorszy w karierze. Nikt tego nie przewidział.
Kompletnym laikiem, tak jak czytam forum, jesteś Ty.
Co do tego typu jest dużo łatwiej, wiemy, ze Vitek będzie w formie i ma co najmniej 50% szans na przeżycie przygotowań.
Chris Arreola przed...
... i po
|
|
|
|
 |
kuba2
|
wyglądasz mi Duncan na gościa który poszedł pare razy na trening, podejrzał klasyczną postawę bokserską, trener mu wytłumaczył jak sie powinno zadawać ciosy a jak nie, a potem podekscytowany tą nabytą wiedzą o podstawowych krokach bokserskich stwierdzasz autorytatywnie że ten jest dobry a ten zły.. i chuj z tym jak sobie rzeczywiście w ringu radzą. Mimo wieloletniego oglądania boksu nie potrafi zrozumieć że Foreman to jeden z najlepszych w historii (bo z klasycznym boksem nie ma wiele wspólnego) i nie chcesz uwierzyć że Arreola mimo prymitywnego stylu i wyglądu to strasznie groźny zawodnik. Wawrzyk to dla Ciebie fenomen na skalę światową bo podoba Ci się że fajnie się porusza jak na tak duzego gościa, ma poprawną technikę i sporo umie a Fury to przy nim neptek bo walczy i wyglada jak pokraka. Szczerze mówiąc to nie wiem skąd u Ciebie tyle sympatii dla Vitka który do dzisiaj zadaje ciosy jak kickbokser. Wymysłiłeś sobie że skoro zajmował się polityką i troszkęposiwiał to musi być wypalony i skońćzony. Jakos nie przyszło Ci do ograaniczonego najwidoczniej rozumu że skoro wraca to musi głód boksu czuć bo chyba nie zriobił tego aby ak Tyson czy Louis mieć z czego spłacać długi (a swojadorgą to sam stawiałem w tamtej walce na Petera ale tylko dlatego, iż spodziewałem się że zmotywowany w końcu Peter będzie w formie z Wlada, jego postawa też byłą dla mnie małym szokiem)
Po co mam się bawić z toba w jakieś głupie zakłady Duncan? żeby udowodnic że mam jaja ? dorośnij chłopcze...
|
|
|
|
 |
Duncan
|
wyglądasz mi Duncan na gościa który poszedł pare razy na trening, podejrzał klasyczną postawę bokserską, trener mu wytłumaczył jak sie powinno zadawać ciosy a jak nie, a potem podekscytowany tą nabytą wiedzą o podstawowych krokach bokserskich stwierdzasz autorytatywnie że ten jest dobry a ten zły.. i chuj z tym jak sobie rzeczywiście w ringu radzą. Mimo wieloletniego oglądania boksu nie potrafi zrozumieć że Foreman to jeden z najlepszych w historii (bo z klasycznym boksem nie ma wiele wspólnego) i nie chcesz uwierzyć że Arreola mimo prymitywnego stylu i wyglądu to strasznie groźny zawodnik. Wawrzyk to dla Ciebie fenomen na skalę światową bo podoba Ci się że fajnie się porusza jak na tak duzego gościa, ma poprawną technikę i sporo umie a Fury to przy nim neptek bo walczy i wyglada jak pokraka. Szczerze mówiąc to nie wiem skąd u Ciebie tyle sympatii dla Vitka który do dzisiaj zadaje ciosy jak kickbokser. Wymysłiłeś sobie że skoro zajmował się polityką i troszkęposiwiał to musi być wypalony i skońćzony. Jakos nie przyszło Ci do ograaniczonego najwidoczniej rozumu że skoro wraca to musi głód boksu czuć bo chyba nie zriobił tego aby ak Tyson czy Louis mieć z czego spłacać długi (a swojadorgą to sam stawiałem w tamtej walce na Petera ale tylko dlatego, iż spodziewałem się że zmotywowany w końcu Peter będzie w formie z Wlada, jego postawa też byłą dla mnie małym szokiem)
Po co mam się bawić z toba w jakieś głupie zakłady Duncan? żeby udowodnic że mam jaja ? dorośnij chłopcze...
W większości się zgadza. Zasadniczo jednak ja bym tu wyróżnił i oddzielił od Twojego spojrzenia dwie kwestie.
Każdy ma swoje predyspozycje woli boksera A od bokser B, klasyka, od brawlera, różne szkoły. Wielkość to dokonanie czegoś, nie styl. Nikt nie powiedział, ze dokonywać wielkich rzeczy nie mogą słabi bokserzy od Foremana do Ruiza. Ale ja zawsze czegoś więcej chciałem od boksu i boksera, być może to zbyt wyrafinowane dla Twojego chamskiego odbiory dyscypliny i merytorycznego prostactwa w odbiorze umiejętności (co z tego, ze nic nie umie skoro go znokautował ?) bokserów. Boks to nie tylko wynik. Ja mogę doceniać osiągnięcia Foremana czy Ruiza i w tym samym poście mogę napisać jak bardzo brzydzę się nimi. Imaginujesz sobie, ze tu się nic nie wyklucza ?
Czy ja wiem czy tak kocham klasyczny boks ? Zawsze byłem wielkim fanem Jamesa Toney czy Lawrenca Clay-Beya, jestem chyba największym polskim fanem Eddiego Chambersa. Lubię boks poprawny. Może być przegrany...
|
|
|
|
 |
|
|
 | |  |
|
Strona 1 z 3
|
Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Ukrytych i 1 Gość Zarejestrowani użytkownicy: None
|
nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum nie możesz edytować swoich postów na tym forum nie możesz kasować swoich postów na tym forum nie możesz głosować w ankietach na tym forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum You cannot post calendar events in this forum
|
|
|
|
|