Home    Forum    Szukaj    FAQ    Rejestracja    Zaloguj
Nowy temat  Odpowiedz Strona 1 z 25
Skocz do strony 1, 2, 3 ... 23, 24, 25  Następna
Go to page   
Wladimir Klitschko - David Haye
Autor Wiadomość
Post Wladimir Klitschko - David Haye 

Quote:
"Wladimir called me last night to said 'Emanuel, what size ring do we want, to put in the contract," Steward said to PA Sport. "I said '20 foot' and he said 'that's all I need to know because we're finishing up the contract'. So based on that it must be in its finalised stage and it must be on. It will probably be in the O2 Arena and I'm quite sure it will be a big sell out. That's where it needs to be."

Prosze, prosze  Wladek o kase martwi sie przed  czasem  

Quote:
"I think we're in for a very exciting fight. It's the first fight (Klitschko) that he will have fought with someone that he's going to be excited about. It's a high-interest fight because of David Haye. He's a colourful guy and an exciting fighter and he's going to make Wladimir have to fight and I like that."

Ja tez mysle ze walka bedzie ekscytujaca ,ciekawe ktory z nich zmieni zdanie gdy walka sie rozpocznie

A wiec wedlug wszelkich znakow na niebie i w stodole ......20 czerwca w londynie mamy dosyc ciekawa walke HW ,
mam nadzieje ze  do tego czasu David nie peknie , narazie wyglada to nawet niezle  

Download Post Back to top Page bottom
Post Re: Blisko ...coraz Blizej Klitschko-Haye 

Haye gra va bank. Jeśli wygra to będzie HERO bo pokonał nr 1 w HW, a jeśli przegra to nie wstyd przegrać z Kliczkiem. Uważam, że to dobry ruch hardego angola, bo po co czekać w kolejce skoro można zjeść największy kawał tortu (w najgorszym wypadku się zakrztusi). Dla mnie wygra Władek max do 8 rundy, bo szczęka anglika raczej nie wytrzyma regularnych bomb ukraińca, a i różnica siły i doświadczeń w HW będą też odgrywać dużą rolę.

Offline AIM Address View user's profile Send private message

Haye robi idiote z siebie tymi swoimi wymogami finansowymi ktore narzuca, to nie Kliczko ma cos udowodnic tylko on.

mike7 wrote: [View Post]
Haye gra va bank. Jeśli wygra to będzie HERO bo pokonał nr 1 w HW, a jeśli przegra to nie wstyd przegrać z Kliczkiem. Uważam, że to dobry ruch hardego angola, bo po co czekać w kolejce skoro można zjeść największy kawał tortu (w najgorszym wypadku się zakrztusi). Dla mnie wygra Władek max do 8 rundy, bo szczęka anglika raczej nie wytrzyma regularnych bomb ukraińca, a i różnica siły i doświadczeń w HW będą też odgrywać dużą rolę.

Nastepny bardzo dobry post
Milo sie czyta ,krotko zwiezle i na temat  a jednoczesnie post "kompletny"
Nie twawie postow typu " prawa noga, lewa reka .prime i te wszystkie inne duperele mowiace o wszystkim i o niczym konkretnym"

Pozdrawiam Mike

POLboks wrote: [View Post]
Haye robi idiote z siebie tymi swoimi wymogami finansowymi ktore narzuca, to nie Kliczko ma cos udowodnic tylko on.

Polboks on robi wokol  siebie szum medialny   wiadomo - big money,  jak to Mike stwierdzil gra va bank

Pozdrawiam

mike7 wrote: [View Post]

Zapominasz, że styl robi walkę. Władimir ma idealny styl dla Haye, cofa się zostawia dużo miejsca, którego Haye bardzo potrzebuje do ataku. Raczej Kliczko, ale nawet 'raczej' by nie było gdyby David walczył z Vitalijem.

"...jak sądze Polacy nigdy nie mieli klasowego pięściarza, którego mogli nazywać prawdziwym zwycięzcą przed Adamkiem. (...) Myślę, że oni byliby teraz podekscytowani nawet jeśli Adamek walczyłby z Królikiem Bugsem"
Offline View user's profile Send private message

Witek by mu zrobił kuku natomiast Wladzio ... to juz nie jest takie pewne. Haye jest szybki i ma dosyc duzy zasieg, nie sadze, zeby Wladek zdolal uciekac przez całą walke jak prze Sultanem. To chyba bedzie do pierwszego trafieinia. Dwie szklanki dwaj punczerzy, zobaczymy która sie wcześniej stłucze.

Zgoda Vitek raczej dosyć szybko rozstrzelałby Haya, ale i Władek ze swoim ostrożnym stylem i lewymi prostymi oraz kombinacjami lewy-prawy powinien to zakończyć przed końcem 8 rundy. Wiadomo zawsze może dostać jakiś lucky punch, choć ostatnio nie udało się to nikomu. Jedna walka Dawida w HW to za mało (tej z Boninem nie licze, bo była za krótka) aby powiedzieć coś o jego rzeczywistej wartości w tej kategorii. To będzie test.

Cześć Pat, dzięki za miłe przywitanie.

Dla mnie szanse wynoszą 40-60% dla Kliczko. Duże szanse na zwycięstwo upatruje dla Haye w pojedyńczym ciosie. On potrafi szybko wystrzelic cios a to już wystarczy na Włada. Później to już formalnośc. Ale z drugiej strony Wład będzie się pilnował. Już nie bedzie walczył tak odważnie jak z Rahmanem.
Gdyby Haye miał lepszą szczękę i dobrą obronę bez whania postawiłbym na niego.

Slade wrote: [View Post]
Duże szanse na zwycięstwo upatruje dla Haye w pojedyńczym ciosie. On potrafi szybko wystrzelic cios a to już wystarczy na Włada. Później to już formalnośc.

No Way......... nie ma takiej  opcji
Wlad nawet jak przegrywal to nie od pojedynczego ciosu
Od czasu jak mial bliskie spotkania trzeciego stopnia z mata minelo 5 lat ,od tego czasu "Wlad wydoroslal"
Pojedynczy shoot moze jedynie naruszyc Wlada ,tu musi byc kumulacja szybka i skuteczna

==============================
Cala przyjemnosc po mojej stronie ....Mike
==============================

Pat o to mi chodzi, że pojedyńczym ciosem naruszy Włada i to już powinno wystarczyc.

Nowy temat  Odpowiedz  Strona 1 z 25
Skocz do strony 1, 2, 3 ... 23, 24, 25  Następna

Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Ukrytych i 1 Gość
Zarejestrowani użytkownicy: None

Permissions List