Home    Forum    Szukaj    FAQ    Rejestracja    Zaloguj
Nowy temat  Odpowiedz Strona 1 z 2
Skocz do strony 1, 2  Następna
WyglÂąd Forum - postulaty
Autor Wiadomość
Post Wygl?d Forum - postulaty 

Chyl? swe wysokie, intelektualne czo?o przed Redrumem i Jego Sztabem za prac? i unowoczesnianie, zarówno Strony, jak i Forum.

Pozwoli?em sobie na odrobin? pychy zak?adaj?c owy temat, albowiem jestem wyznawc? wy??cznoci tematycznej  8).
Sorry Sykciu, i? nie b?d? pos?ugiwa? si? zwrotem "layout", gdy? doznaj? omam s?ysz?c go, ka?dy zawodnik napotkany na mej drodze interpretuje je z deka inaczej.

Moje spostrze?enia:

1. Kolor czernowy troszk? mo?e i wadzi, w szczególnoci, iz to ja mia?em ubiega? si? o forumow? purpur?. Minusem lekkim jest chyba troch? d?u?sze ?adowanie si? stron.

2. Cool jest wyswietlanie nicku Autora tematu wyboldowanego, miejmy jednak nadziej?, i? nie bedzie to m?yn na wode swawolnych grafomanów   .

3. Fajnym pogrubienie ramek i szpluntów na panelu "Napisz nowy temat" - czujesz, ?e rz?dzisz  8).

4. Wartym rozwa?enia jest powrócenie do "dawnych" odst?pów mi?dzy wierszami w postach, teraz troche si? zlewa i mo?na dosta? lekkiego wytrzesku wpatruj?c si?, szczególnie gdy Autorowi lataj? akapity i inne tego typu ozdobniki.

5. Rzecz najwa?niejsza. Co s?dzicie o zlikwidowaniu paska po lewej stronie, pionowego ?

a) dost?pne na? funkcje s? w wiekszoci na poziomym pod postem ka?dego Forumowicza, profil ukazuje si? poprzez klikni?cie guzika "profil", a mailoz? ( jedyny element niewystepuj?cy zawsze na poziomym ) mo?na dodac na istniej?cym od dawna,
b) jeli poszlibycie w zaparte, mo?e warto przenie? go na praw? stron? - uzyskamy pewn? "symetri?",
c) za uczynieniem go niewidocznym przemawia fakt du?ego poletka na avatar i info o Userze i w przypadku wklejenia zdj??, czy d?u?szych linków nast?puje wyd?u?enie si? postu w poziomie i trza przewija? w prawo.

edit: literówki i podmiana 2 s?ów na celniejsze; ostatnia edycja dokonana w dniu 22 stycznia roku pa?skiego 2006, polega?a na delikatnym przeformu?owaniu tytu?u topicu, poprzez dodanie s?owa "postulaty", celem uczynienia przedmiotu przedmiotu ( dublet nie przez lich? omy?k?, lecz jako trybut swoisty ) drugiego cz?onu niniejszej adnotacji, nieco szerszym zakresowo i ukierunkowanym pro futro

Offline View user's profile Send private message
Download Post Back to top Page bottom
Moje preferencje ..ekh   oddaj? g?os na pierwsz? pozycj? w ankiecie - co d ot?umaczenia myl?, i? jest zbyteczne, w ka?dym razie ww uj?? to do? "sumarycznie".

Offline AIM Address View user's profile Send private message
Nie wszystkie ró?nice tak wy?apa?em jak Wielebny ale podoba mi si? .

Jeden wyj?tek :moglibymy na prób? ten czerwony zamieni? na zielony ?

a gdzie wy macie ten blekitny?zminilem wszystkie dostepne skorki w profilu i zawsze mam czerwony

JESTEM LEGENDA

http://www.boxing.pl/forum/dq/4824-termit.html

http://www.polskiring.com/viewtopic.php?f=7&t=2036
Nie jestem zachwycony, ale tez pomyslalem pare dni temu, ze te stare kolory sa juz troche opatrzone, dlatego cieszy mnie cos nowego.

Przegladalem przed chwila: http://www.phpbb.com/styles/demo.php ,ale niestety sa tam tylko same maszkary. Jedyne, ktore jeszcze (wedlog mnie) by uszly, to te:

DAJ_Glass
Icg_Station
NoseBleed
Silver_Xire
softmetal

reszta wypala oczy :lol:. Natknalem sie na pierwsza lepsza strone, ale moze sa jeszcze inne. Moze by tak zrobic glosowanie na jakis konkretny "style"? (oczywiscie gdyba kazdy mogl dorzucic pare faworytow)

Ps. Jako alternatywe proponuje "PinkVibes" ;).

termit66 wrote: 
a gdzie wy macie ten blekitny?zminilem wszystkie dostepne skorki w profilu i zawsze mam czerwony

B?ekitny by? do momentu zmiany na czernowy.

Tym, którzy nie oddali swego g?osu jeszcze, skromnie proponuj? wzi?? co na wstrzymanie i zaznaczenie okienka po kilkukrotnym wejsciu na Forum, opatrzenie si? z nowymi kolorkami.
Obecny coraz bardziej zaczyna mi przypadac do mego wysublimowanego gustu   .

Tak sobie pomysla?em, i? fajnym gadzetem na poziomym pasku, obok "panelu kontaktu" by?aby info o ??cznej liczbie spedzonych godzin/dni na Forum od momentu zarejestrowania.
Nawet lepiej cu takiego by si? prezentowa?o gdzies pod avatarem.
A jak Wiara myli ?
Redrum ....

ja nie rozumiem tych opcji ankiety, wiec powiem jasno, ze subsilver byl najlepszy...  

_Wielebny_ wrote: 

Tak sobie pomysla?em, i? fajnym gadzetem na poziomym pasku, obok "panelu kontaktu" by?aby info o ??cznej liczbie spedzonych godzin/dni na Forum od momentu zarejestrowania.
Nawet lepiej cu takiego by si? prezentowa?o gdzies pod avatarem.
A jak Wiara myli ?
Redrum ....

_Wielebny_ sprecyzuj kwestie poniewa?:

je?eli chodzi o realny czas sp?dzony na forum - raczej niewykonalne
proste zliczenie dni od momentu rejestracji i wyswietlenie np. Sta? XXX dni - da sie zrobic.

PS. Dla osob z delikatnym i wrazliwymi oczami istnieje juz mozliwosc powrotu do orginalnego szaraka - subSilver_org w profilu

W?anie mi si? marzy? licznik realnego czasu sp?dzonego na Forum, b?d?c zalogowanym.
Daje si? to uzyska? na chacie, lecz to chyba zas?uga kultowej javy, a jej pod Forum podpi?c nie idzie ....  

Natomiast proste zliczenie dni od momentu rejestracji pokrywa?oby si? w znacznym stopniu z info o dniu zarejestrowania.

Proponuje wróci? do niebieskiego. Dzis by?em pierwszy raz po przewrie i myslalem ?e pomyli?em forum

Nowy temat  Odpowiedz  Strona 1 z 2
Skocz do strony 1, 2  Następna

Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Ukrytych i 1 Gość
Zarejestrowani użytkownicy: None

Permissions List