Pozwoli?em sobie na odrobin? pychy zak?adaj?c owy temat, albowiem jestem wyznawc? wy??cznoci tematycznej 8).
Sorry Sykciu, i? nie b?d? pos?ugiwa? si? zwrotem "layout", gdy? doznaj? omam s?ysz?c go, ka?dy zawodnik napotkany na mej drodze interpretuje je z deka inaczej.
Moje spostrze?enia:
1. Kolor czernowy troszk? mo?e i wadzi, w szczególnoci, iz to ja mia?em ubiega? si? o forumow? purpur?. Minusem lekkim jest chyba troch? d?u?sze ?adowanie si? stron.
2. Cool jest wyswietlanie nicku Autora tematu wyboldowanego, miejmy jednak nadziej?, i? nie bedzie to m?yn na wode swawolnych grafomanów
3. Fajnym pogrubienie ramek i szpluntów na panelu "Napisz nowy temat" - czujesz, ?e rz?dzisz 8).
4. Wartym rozwa?enia jest powrócenie do "dawnych" odst?pów mi?dzy wierszami w postach, teraz troche si? zlewa i mo?na dosta? lekkiego wytrzesku wpatruj?c si?, szczególnie gdy Autorowi lataj? akapity i inne tego typu ozdobniki.
5. Rzecz najwa?niejsza. Co s?dzicie o zlikwidowaniu paska po lewej stronie, pionowego ?
a) dost?pne na? funkcje s? w wiekszoci na poziomym pod postem ka?dego Forumowicza, profil ukazuje si? poprzez klikni?cie guzika "profil", a mailoz? ( jedyny element niewystepuj?cy zawsze na poziomym ) mo?na dodac na istniej?cym od dawna,
b) jeli poszlibycie w zaparte, mo?e warto przenie? go na praw? stron? - uzyskamy pewn? "symetri?",
c) za uczynieniem go niewidocznym przemawia fakt du?ego poletka na avatar i info o Userze i w przypadku wklejenia zdj??, czy d?u?szych linków nast?puje wyd?u?enie si? postu w poziomie i trza przewija? w prawo.
edit: literówki i podmiana 2 s?ów na celniejsze; ostatnia edycja dokonana w dniu 22 stycznia roku pa?skiego 2006, polega?a na delikatnym przeformu?owaniu tytu?u topicu, poprzez dodanie s?owa "postulaty", celem uczynienia przedmiotu przedmiotu ( dublet nie przez lich? omy?k?, lecz jako trybut swoisty ) drugiego cz?onu niniejszej adnotacji, nieco szerszym zakresowo i ukierunkowanym pro futro