Home    Forum    Szukaj    FAQ    Rejestracja    Zaloguj
Nowy temat  This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. Strona 1 z 2
Skocz do strony 1, 2  Następna
Yale kontra Radekk
Autor Wiadomość
Maluszek wrote: 
Ty Radeek - mo?e jeszcze powiesz nam jak? bajeczke o Go?ocie ? Bo dawno si? nie umia?em jak us?ysza?em. Ze Go?ota chce walczy? - Promotor go przekonuje
 - Andrzej nie rób tego!!!
 Go?ota - Ja b?de walczy? (sam gada?e te dyrdyma?y)

King wysy?a kontrakt , Wasilewski dzwoni do Golasa... nikt nie odbiera. Golas nie daje znaku ?ycia ( pono? sie zastanawia, myli...     )

A co Go?ota zrobi?? Zwia?,  zwia? - frajer jeden. Tyle postów , tyle tematów , tyle plotek a tu jak zwykle g ó w n o !!!
  Go?ota znowu uciek? , podczas gdy jego "najbli?si" twierdz? ,?e powstrzymuj? go przed walk?. Przeciwnik znany - wywiady , terminy , bajery... i znowu pomiewisko, znowu wiocha , znów wstyd, znów gnuj
 i na forum Go?oty (boxing-zasrany_fun_club_forum.pl) ka?dy kto wyjedzie na Go?ot? Tchórza (poza Gawlurem) dostaje bana zw?aszcza ostatnio.
   Z drugiej strony mo?e potrzebowalicie (menagerowie i Ty Radekk) reklamy bo o Was sie znowu co przez chwilk? mówi?o, a mno?e nó? co który co uszczypnie do portwelika lub w skarpete?
[b]Dla mnie jestecie cwaniaczkami frajerkami, którzy nie potrafia si? pogodzi? z tym ,?e ich z?otodajna krowa (czyt. Go?ota) jest sko?czona

We? tabletk?

Offline AIM Address View user's profile Send private message
Download Post Back to top Page bottom
wciagnij cieche i poopowiadaj jeszcze jakie historyjki wyssane z palca

Offline View user's profile Send private message
Maluszek wrote: 
wciagnij cieche i poopowiadaj jeszcze jakie historyjki wyssane z palca

:hau:

Tak gonisz Go?ote  :_117_: ? Ty podczas swoich bajerów :nos: -
 :dupa: to miejsce gdzie mam zawsze Wasze rewelacje i zawsze mam racje (no mo?e poza tym ,?e banda Mocniej przypigmentowanych bedzie Golasa popycha? w pudle) - ale co sie odwlecze to nie uciecze
 :zaginiony: - tak wyglada?y gazety jak King podes?a? Golasowi kontrakcik
 Go?otka by? :066: a sta? si?... :061:

Reasumuj?c: :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:

Maluszek wrote: 
Tak gonisz Go?ote  :_117_: ? Ty podczas swoich bajerów :nos: -
 :dupa: to miejsce gdzie mam zawsze Wasze rewelacje i zawsze mam racje (no mo?e poza tym ,?e banda Mocniej przypigmentowanych bedzie Golasa popycha? w pudle) - ale co sie odwlecze to nie uciecze
 :zaginiony: - tak wyglada?y gazety jak King podes?a? Golasowi kontrakcik
 Go?otka by? :066: a sta? si?... :061:

Reasumuj?c: :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:  :finga:

S?uchaj cz?owieku.Mnie ani ziebi a ni grzeje powrot Goloty mam to w g?ebokim powazaniu a to ze czasem cos napisze na ten temat jest spowodowane tym,iz nadal budzi on duze zainteresowanie ot tyle.........

to ciekawe co mówisz - ale skoro piszesz nowoci o Go?ocie - dla tych zainteresowanych - to szanuj ich , nie traktuj ich jak g?upie naiwne dzieci i pisz PRAWDE!!!

Maluszek wrote: 
to ciekawe co mówisz - ale skoro piszesz nowoci o Go?ocie - dla tych zainteresowanych - to szanuj ich , nie traktuj ich jak g?upie naiwne dzieci i pisz PRAWDE!!!

a gdzie Ty widzisz nieprawd??Najlepiej zreszt? sko?czmy ta dyskusj?

Polboks czy mozesz tego Maluszka kickn?? na par? dni?

gdzie jest ta walka? Skoro chcia? walczy? uzgodnione by?o wszytko dlaczego nie walczy? Gdzie jest ta straszna blizna na ?uku brwiowym?, Gdzie jest ta strasznie po?amana r?ka (mia?y byc operacje itd) Andrzej juz wraca ju? za momencik ju? za chwileczke...
 Co ma zdarzy? sie w styczniu w którym mia?by wróci? na ring? Znowu pojedzie na "dechy" a nie wróci na ring. Chcesz si? za?o?y??
 Wystraczy tych k?amstw?

qfox wrote: 
Polboks czy mozesz tego Maluszka kickn?? na par? dni?

Nastepny zakochany w Go?ocie

Nowy temat  This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.  Strona 1 z 2
Skocz do strony 1, 2  Następna

Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Ukrytych i 1 Gość
Zarejestrowani użytkownicy: None

Permissions List